Szuperegészséges vegán pizzarecept, amit gluténérzékenyként is kipróbálhatsz

Szuperegészséges vegán pizzarecept, amit gluténérzékenyként is kipróbálhatsz

Címlap / Életmód / Receptek / Szuperegészséges vegán pizzarecept, amit gluténérzékenyként is kipróbálhatsz

Sofiia Manoushka amellett, hogy tehetséges színésznő, a konyhában is remekül helyt áll. Legutóbb például egy olyan pizzareceptet alkotott, ami ízletes, tápláló, és 100%-ban növényi alapú. Ez a pizza garancia arra, hogy tápanyagokkal töltődj fel anélkül, hogy sok kalóriát vinnél be, ráadásul egyszerűen és gyorsan kivitelezhető.

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 100 g quinoa liszt
  • 100 g csicseriborsó liszt
  • 55 g nyílgyökér liszt
  • 55 ml meleg víz
  • 1 teáskanál Himalája só
  • 1 teáskanál Provence-i fűszerkeverék
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • hajdinaliszt a gyúráshoz

A szószhoz:

  • 3 pirospaprika
  • 1 teáskanál kókuszolaj
  • 1 csipet Himalája só
  • 2 evőkanál tahini
  • ¼ teáskanál almaecet
  • 1 csipet őrölt csemegepaprika
  • 1 csipet Cayenne-i bors

A feltéthez:

Vegán pizzarecept
ROMAN ODINTSOV/pexels.com
  • Gomba
  • Pirospaprika
  • Bármilyen egyéb zöldség, amit szeretsz

Elkészítés:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást