Döbbenet. 5 sztár, aki több mint 30 kilót fogyott – Így csinálták

Döbbenet. 5 sztár, aki több mint 30 kilót fogyott – Így csinálták

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Döbbenet. 5 sztár, aki több mint 30 kilót fogyott – Így csinálták / 2. oldal

Melissa McCarthy: -50 kg megfontolt edzéssel

A komika azért döntött a fogyókúra mellett, mert az orvosa ráébresztette, az egészsége és az élete veszélyben forog. A nagy súlyfelesleg miatt ugyanis komoly kockázata volt a különböző szívbetegségek kialakulásának.

Edző segítségével 50 kilótól szabadult meg, és a súlyát azóta is tartja. A személyre szabott edzésterv nagyon fontos volt az ő esetében, hiszen nem végezhetett akármilyen mozgásformát. a jól bevált kardió jellegű sportok váltak be, így sokat kocogott, majd futott a színésznő.

 

Jonah Hill: -45 kg tudatosabb életmóddal, dietetikus segítségével

Leginkább vígjátékokból ismerhetjük, no, meg a Wall Street farkasából (ezért bezsebelt egy Oscar-jelölést!). A túlsúlyos srác nem volt túl népszerű a nők körében, de nem ez indította el a fogyás útján, hanem az, hogy elege lett abból, hogy csak egyféle karaktert játszatnak vele a rendezők.

Természetesen az egészsége is veszélyben forgott, hiszen közel 50 kiló plusszal élte a mindennapjait. Állítólag a döntéshez az egyik legjobb barátja, Channing Tatum is hozzásegítette Hillt, aki úgy döntött, szakember segítségét kéri. Elment egy dietetikushoz, aki személyre szabott étrendet alakított ki számára.

Ebben szerepeltek a tiltott ételek és italok, köztük a sör is, amit Hill előszeretettel fogyasztott előtte. A kilók fokozatosan olvadtak le róla, az egészséges táplálkozásnak és a kitartásnak köszönhetően több mint 45 kilótól szabadult meg.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást