Szórakozás / Otthon

Ne, már ő is? Színészek, akikről nem is tudtad, hogy meghaltak

Brittany Murphy

Brittany Murphy

A gyönyörű színésznő halálának oka még ma sem tisztázott: hivatalosan tüdőgyulladásban halt meg 2009-ben, de később kiderült, hogy a szervezete tele volt nehézfémekkel és más mérgekkel, fél évvel később pedig a férje is hasonló körülmények közt halt meg.

A Spinédzserek és a Sin City sztárja mindössze 32 évet élt.

Harold Ramis

Harold Ramis arcára biztosan te is a Szellemirtókból emlékszel, pedig a közkedvelt sztár rendezőként és forgatókönyvíróként is nagyon sikeres volt: ő írta és rendezte például az Időtlen időkig és a Csak egy kis pánik című filmeket is.

A komikus 2014-ben, 69 évesen halt meg.

Michael Clarke Duncan

Az összetéveszthetetlen mosolyú, nagydarab és kopasz karakterszínészt rengeteg filmben láthattad az Oscar-jelölést érő Halálsorontól az Armageddonon át a Sin Cityig.

Michael Clarke Duncan 54 éves volt, amikor 2012-ben szívrohamot kapott, pár hónappal később pedig meghalt.

Sage Stallone

Sylvester Stallone fiának leghíresebb alakítása a Rocky 5-ben volt: 14 évesen a vásznon is édesapja fiát játszotta.

Később néhány kisebb szerepben tűnt fel például a Daylight vagy a Chaos című filmekben, mielőtt mindössze 36 évesen szívbetegségben meghalt.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Richard Harris

Az ír színészlegendára a fiatalabbak mindig is Dumbledore-ként fognak emlékezni, pedig Richard Harris csak az első két Harry Potter-filmben alakította a varázslót – előtte viszont játszott többek közt a Navarone ágyúiban, a Nincs bocsánatban és a Gladiátorban.

A fiatalon igazi lázadónak számító Harris 2002-ben hunyt el Hodgkin-kórban.

Bernie Mac

A színészt a tengerentúlon leginkább saját showműsorából, a sokszoros díjnyertes The Bernie Mac Showból ismerték, nálunk viszont az Ocean’s-filmekben és a Transformersben lett népszerű.

A remek humorú színész 50 évesen tüdőgyulladást kapott, a sikertelen kezelések után pedig meghalt.

Richard Attenborough

Sir Richard Attenborough igazi legenda volt, hiszen amellett, hogy olyan filmekben játszott, mint a Jurassic Park vagy az Elizabeth, ő rendezte a Chaplint és a Gandhit is, utóbbiért két Oscar-díjat is kapott.

Sajnos a brit színész már évek óta nincs közöttünk: 90 évesen, 2014-ben hunyt el.

Chris Penn

Sean Penn öccse már 12 évesen színészkedett, majd olyan sikerfilmekben kapott kisebb szerepeket, mint a Kutyaszorítóban, a Csúcsformában és a Kiss Kiss Bang Bang.

A színész egész életében szívbetegséggel és drogproblémákkal küzdött, és mindössze 40 éves volt, amikor 2006-ban holtan találták a lakásában.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást