Ha 10-ből 5 legalább igaz rátok, akkor nagy eséllyel csak a szex miatt van veled

Ha 10-ből 5 legalább igaz rátok, akkor nagy eséllyel csak a szex miatt van veled

Címlap / Szerelem / Szex / Ha 10-ből 5 legalább igaz rátok, akkor nagy eséllyel csak a szex miatt van veled

Nem minden szexuális együttlétnek kell mélyen jelentőségteljesnek lennie, de amennyiben komoly – vagy félkomoly – kapcsolatban vagy valakivel, nem jó jel, ha mindegyik aktus csak egy érzelemmentes „menet”.

Ha a következők igazak rá, a testiség az, ami igazán vonzza benned. Ezt pedig döntsd el te, mennyire zavar!

1. Minden alkalom gyors és „mocskos”

Ha nem tölt veled sok időt, csak megérkezik, levetkőzik, elélvez és már megy is, akkor csak és kizárólag a testiség miatt jött. Ne szépítsük: csak szexpartner vagy neki, semmit több. Amennyiben ez a megbeszélt felállás és neked sincs ezzel gondod, akkor hajrá, de ha többet szeretnél tőle, akkor át kell értékelned a kapcsolatot.

2. A kommunikáció minimális

Mikor találkoztok, nem tudod, honnan jön és azt sem köti az orrodra, hogy szex után hova megy. A te életeddel kapcsolatban sincs sok kérdése, nem érdekli, mi van veled, mi történik az életedben, minden kérdése a szexszel kapcsolatos. Ő bizony csak a tested miatt tölt veled időt.

Szeretkezés vagy szex
KuzmichStudio/istockphoto.com

3. Nincs szemkontaktus

Szex közben a szeme csukva van, vagy csak a testedet fürkészi, a szemedbe nem néz közben. A szemkontaktus meghitt dolog, így ennek hiánya az intimitás mellőzésére utal.

4. Nincs összebújás szex után

Az aktus után – egy érzelemdús kapcsolatban – fontos az összebújás. Ilyenkor termelődik az oxytocin, ami egy boldogságért felelős hormon, de nemcsak ezért esik jól. Ha miután végez, kiszáll az ágyból és nem bújik vissza melléd, akkor a szexuális együttlétben számára nem szerepelt semmiféle érzelem.

Szeretkezés vagy szex?
torwal/istockphoto.com

5. Utána egyből hazamegy, vagy elvárja, hogy hazamenj

Ez elég egyértelmű jel. Ha megvolt az orgazmus – remélhetőleg neked is, nemcsak neki – elérte a célját és már nem igényli a társaságod. Semmi kötődés nincs a képben, csak a testi örömök.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»