Életmód / Ezotéria

Ez vár a szerelmi életedre a Mérleg hónapjában

Ez vár a szerelmi életedre a Mérleg hónapjában

A szeptember 23. és október 22-i időszakot a Mérleg uralja, melyre bizonyos csillagjegyek különösen érzékenyen reagálnak. Van, aki a szépséget értékeli és az emberi kapcsolatait teszi rendbe hatására, míg mások inkább megpróbálják megtalálni a Mérleg által folyamatosan hajszolt egyensúlyt és harmóniát. Az biztos, hogy szerelmi életünket mindenképpen befolyásolja a napéjegyenlőség és a Mérleg időszaka.

Kos

Ugyan nem a kompromisszumkötés a legerősebb oldalad, most mégis szükség lesz rá, ha meg akarod őrizni a békét saját magad és szeretteid vagy barátaid között.

A Kos valamit mindig akar, azonban ilyenkor jobb, ha türelemre inted magad és amennyire csak tudsz, rugalmas maradsz, különben szerelmed könnyen megbánthatod.

 

Bika

A Bika számára nehézséget jelent, ha alkalmazkodnia kell, akár a munkában, akár magánéletében és az őszi időszakban ez különösen nehezen megy majd neki.

Ha úgy érzed, nem megy jól a munka, gondolj ara, hogyha összeszeded magad és elvégzed, annál több időd marad az élvezetekre, például egy új kapcsolatra.

 

Ikrek

Az Ikrek ebben az időszakban kívánatosabbnak érezhetik magukat, azonban vigyázniuk kell, ez nehogy meggondolatlan lépésekre vegye rá őket, ami később szerelmi bánatba torkollhat.

Az anyagi helyzetedre is ügyelj, mert most hajlamosabb vagy költekezni.

 

Rák

Az őszi periódusban arra kell odafigyelned, hogyan kezeled a szerelmed családja körüli drámákat.

Emlékeztesd magad, hogy sok esetben elég ha csendes hallgatóság vagy, a konfliktusok megoldását bízd a szerelmedre.

 

Oroszlán

Ha tetszik valaki, tudasd vele, mert a Mérleg hava szerencsét hoz neked a szerelem terén, és az illető nagy valószínűséggel viszonozni fogja gyengéd érzelmeidet.

Légy merész és kommunikálj bátran. Ez nem az az időszak, amikor szégyenlősnek kell lenned!

 

Szűz

Október hónapban számíthatsz arra, hogy önbizalomszinted hol magasabb, hol alacsonyabb lesz, és ez kihat szerelmi életedre is.

Ez a periódus remek alkalom arra, hogy magadba nézz és megpróbáld kideríteni, mi okozza ezeket a kavargó belső bizonytalanságokat.

 

Mérleg

A Mérlegeknek ilyenkor mindössze annyit kell tenniük, hogy kinyíljanak és hagyják áramlani a pozitív energiákat.

Mondd el az érzéseidet a szerelmednek és engedd, hogy azok a gondolatok, amik eddig lehúztak, mert magadban tartottad őket, végre utat törjenek.

 

Skorpió

Igaz, még nem köszöntek be a nagy hidegek, de számodra már most eljött az ideje annak, hogy egy meleg takaró alatt kuckózz be a szerelmeddel.

Így közelebb kerülhettek egymáshoz és jobban elmélyülhet a kapcsolatotok.

 

Nyilas

A Mérleg havában a Nyilas sokat profitálhat abból, ha elmegy őszi fesztiválokra, ahol barátokkal lehetsz és esetleg egy kis flört is belefér.

Ha új a párkapcsolatod, ne siettesd, hosszú távon jobban jársz, ha lassabban telik az ismerkedés.

Bak

Hajlamos vagy arra, hogy hazavidd a munkát az otthonodba. Most itt az ideje, hogy erről leszokj és arra törekedj, hogy több időt tölts pihenéssel és azzal, hogy szerelmed számára jelen vagy.

Ha ezt megteszed, elég hamar el kezded érezni a családi nyugalom és békés szerelem nyújtotta előnyöket.

 

Vízöntő

Ez az időszak felerősíti kreatív és művészi oldaladat. Akár a lakásodat frissíted fel, akár kipróbálsz egy új hobbit, garantáltan jól fog sikerülni.

A Mérleg hónapjában minden csillagjegy fogékonyabb a szépségre és jobban is értékeli, mint az év többi hónapján, így járj nyitott szemmel, hátha megtetszik valaki vagy valami.

 

Halak

Ez számodra a tökéletes időzítés arra, hogy mérlegre tedd családi, baráti és romantikus kapcsolataidat és eldöntsd, ki az, aki nincs rád jó hatással.

A mérgező személyeket a napéjegyenlőség jegyében könnyedén ki tudod iktatni életedből és ha stagnáló, boldogtalan párkapcsolatban élsz, ideje kilépned belőle.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást