Szerelem / Párkapcsolat

7 típusa van a szerelemnek, de csak a legszerencsésebbek élik át az utolsót

Romantikus szerelem

Ez a típusú szerelem akkor alakul ki, amikor megismersz valakit, és rögtön oda vagy érte. Óriási a szenvedély közöttetek, az intimitás is jelen van, ám a közös jövőről, az elköteleződésről nem beszéltek. Afféle laza kapcsolatban vagytok egymással, és csak sodródtok az árral – legalábbis állításotok szerint.

A pszichológusok úgy gondolják, az ilyen típusú románcokból nagyon ritkán lehet házasság, így ha titkon ez a vágyad, jobb, ha minél előbb tovább állsz!

Társ-szerelem

Erre a típusú szerelemre jellemző, hogy megvan az elköteleződés és az intimitás is, ám valami más még jobban jellemzi a nőt és a férfit. Sokkal erősebb a viszony, mint egy barátság, és igazán közel állnak egymáshoz a felek. Azonban szenvedély és szerelem nincs jelen. Inkább egymás társaivá váltok; segítitek egymást, és tudjátok, hogy mindig számíthattok a másikra. A szakértők szerint ez a típusú kapcsolat évekig is erős maradhat, ám a szerelem hiánya miatt nem tarthat örökké.

Tökéletes szerelem

Ez az a szerelem, amiben megvan mindaz, amiről a pszichológusok beszélnek. Intimitás, szenvedély és elköteleződés egyaránt. Őszintén, csodálattal tudtok egymásra nézni a pároddal akár évekkel a kezdetek után is, és nem csak azért vagytok együtt, mert „nincs más”. Hanem tényleg együtt is akartok lenni. Az intimitás is fontos szerepet tölt be az életetekben, és gyakran ki is mutatjátok egymásnak az érzéseiteket.

Ez az a szerelem, amit csak kevesen élnek át, így ha ti közéjük tartoztok, nagyon szerencsések vagytok!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást