„Szőrnyen megbántam, hogy lefeküdtem vele” - 5 igaz történet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
„Szőrnyen megbántam, hogy lefeküdtem vele” - 5 igaz történet

Adódnak olyan helyzetek, amikor a pasik a külvilág számára gaz csábítónak tűnnek, holott ők is éppúgy szenvedhetnek. Hoztunk neked néhány olyan sztorit, amelyeknek a főszereplői legszívesebben visszaforgatnák az idő kerekét…

A haver volt csaja

„Összejöttem az egyik haverom exével. Már akkor is tudtam, hogy rossz ötlet, de nagyon jó csaj volt, ráadásul arra gondoltam, hogy úgyis lazán kezeljük a dolgot.

Néhány hónapja találkozgattunk, amikor ők ketten megint elkezdtek beszélni egymással, és összevesztek. A lány elmondta a cimborámnak, hogy szexeltünk.

A srác totál összetört, és érthető módon nagyon megharagudott rám. Mégis mit hozhattam volna fel mentség gyanánt?

Nyilvánvalóan megszegtem a férfibarátság alapvető törvényét. Azóta eltelt egy kis idő, és már jóban vagyunk. De utólag megbántam, hogy lefeküdtem a csajjal.” (A.)

Munkakapcsolat

„Friss diplomásként épp akkor kaptam meg az első normális állást. Nemcsak, hogy dolgozó ember lettem végre, de rögtön egy idősebb női felettesem volt, akivel flörtölgettünk.

Mindig együtt sétáltunk a kocsinkhoz, és kétértelmű üzeneteket írt nekem. Egyik este aztán kamatyba fulladt a munka utáni iszogatás.

Másnap viszont az irodában ahelyett, hogy különös figyelmet szentelt volna nekem, úgy tett, mintha levegőnek nézne. Utána elég kényelmetlenül éreztük magunkat a másik társaságában.

Nem túl szerencsés, ha valaki így van a főnökével, szóval ne szépítsük: tulajdonképpen egyetlen rossz döntéssel keresztbe tettem magamnak a karrierem kezdetén.


Máshogy is lehet: 5 súlyos hiba, amit egy új munkahelyen elkövethetsz


Most már máshol melózom, nagyjából kötetlenül, de akkor sem csinálnék ilyet soha többet.” (S.)

Mi a véleményed a sztorikról? Megérted vagy elítéled a szereplőket?

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv