5 meghökkentő dolog, ami szabotálhatja a nemi életedet

Póta Szilvia
Írta: ,
5 meghökkentő dolog, ami szabotálhatja a nemi életedet

Kép forrása: Maud Chalard

A rohanó hétköznapokban sokan már a szexet is az elvégezendő feladatok listájára írják. A karrierépítés, a munka, a gyerekek, vagy éppen a baráti kötelességek tengerében könnyen előfordulhat, hogy az ember lánya nem tud elég időt szakítani partnerére, melynek következtében az intim együttlétek könnyen ellaposodhatnak. A most következő dolgokra érdemes odafigyelned, ha szeretnéd újra felizzítani a régi tüzet!

Túl sokat használod az okostelefonodat! Kép forrása: galleryhip.com

Ha csak nem arra használjátok, hogy pikáns filmeket nézzetek rajta, a hálószobában lévő telefon, tévé, vagy egyéb technológiai eszközök garantált vágygyilkosnak számítanak. A laptopok és az okos telefonok elterelhetik a figyelmeteket egymásról, és sok esetben szinte lehetetlenné teszik azt, hogy ráhangolódjatok a szexre.

Az említett szerkezetek negatív hatással vannak a vágyaidra, leszívják az érzelmi energiáidat, arról nem is beszélve, hogy gyakori használatuk mellett értékes perceket veszítesz az életedből is. Felmérések szerint sok nő állítja, hogy nincs ideje a szexre, miközben saját bevallása alapján lefekvés előtt órákig a Facebookot böngészi.

Túlságosan kritikus vagy önmagaddal! Kép forrása: bloglovin.com

Valószínűleg mindenkinek van olyan része önmagán, amit nem szeret, vagy amin szívesen változtatna, de az állandó önostorozás nem segít, csupán a libidódat teszi tönkre. Azzal, hogy a tükör előtt állva állandóan negatív üzeneteket küldesz magad felé, nem csak a hangulatodon rontasz, de a mentális egészségednek, és az energiaszintednek is ártasz.

Próbálj pozitívan gondolkodni, koncentrálj arra, amit szeretsz magadban! Meglátod a párod is másképp tekint majd rád, ha önbizalmat sugározol.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!