Milyen a nemi életed? A csillagjegyedből megtudhatod

Gerber Petra
Írta: ,
Milyen a nemi életed? A csillagjegyedből megtudhatod

Te tudtad, hogy a csillagjegyed egyértelműen elárulja, hogy mi rejtőzik benned szexuális téren? A csillagok állása ugyanis a szexualitásodra is kihat. Az hogy vad vagy inkább érzéki vagy e valóban látható és kiolvasható a horoszkópodból. Ha végig olvasod az alábbiakat, akkor rádöbbenhetsz, hogy mi az, ami igazán igaz rád és rólad szól. Felkészültél? Akkor kukkantsd meg, hogy mennyire igazak rád az állítások!

Mérleg

Mérlegként preferálod a monogám kapcsolatok kialakítását, azonban nem vagy túl szenvedélyes típus, nagyon meggondolod, hogy végül kinek is adod oda a szíved.

A szeretkezés maga fontos számodra az esztétikája miatt is, ugyanis hihetetlenül sokat foglalkozol a külsőddel szex közben is.

Örömödet leled a különleges ruhákban, kiegészítőkben és attól sem rettensz vissza, ha tükör előtt szexelsz, mert szereted nézni magatokat közben.

Skorpió

Az életed tulajdonképpen teljesen a szexualitás uralja és te is pontosan tudod.

A szexualitás különleges és jelentőségteljes szerepet tölt be az életedben, az érzelmeid rendkívül mélyek és intenzívek, de ezt viszonylag nyugodt formában tudod kifejezni.

Számodra a szerelem fizikai és érzelmi része is nagy jelentőséggel bír, a romantikád azonban egyenesen utálod.

Nagyon vonzó nő vagy, aki bármelyik férfit képes megszerezni, csak arra figyelj, hogy ne rendeld az srácot túlságosan a hatalmad alá, olyankor ugyanis hamar elveszítheti az érdeklődésed.