Mutatunk pár könnyű gyakorlatot, hogy ezerszer jobbak legyenek az együttlétek

Kovács Andrea
Írta: ,
Mutatunk pár könnyű gyakorlatot, hogy ezerszer jobbak legyenek az együttlétek

Sokan úgy tartják, a jó szex a tartós és boldog párkapcsolat egyik alappillére. Az, hogy kinek mitől lesz jó az együttlét, egyénfüggő, viszont kétségtelen, hogy egy nőnél a medencealapi izmok működése, fittsége és egyáltalán annak a területnek a „belső kialakítása” igen sokat lendíthet vagy éppen lankaszthat a partner szexuális érdeklődésén – ahogyan természetesen az ő adottságai is a tiéden. Ha beveted a következő trükköket, a szexuális életed felélénkülésén túl a szexistennő címet is kivívod majd!

Használd az intim izmokat gyönyörszerzésre!

Az igazán gyönyörhozó szexhez egy nő számára elengedhetetlen, hogy megtanulja irányítani medencealapi izmainak működését.

Az egyes intim izmok megfeszítésével mindketten jól jártok: sokkal erőteljesebben fogod érezni a párodat magadban, ettől pedig az ő vágya is még nagyobb lángra lobban. Intenzívebbé teheted tehát az aktust, ha tudatosan dolgoztatod belső, női izmaid, különös tekintettel a hüvelyed amúgy is erős záróizmára.

Így csináld: Miközben partnered már beléd hatolt, figyelmed vezesd a medencealapi izmok összeszorítására. Mintha egy kis cső lenne az egész terület, amit össze akarsz szűkíteni! Erekcióját garantáltan fokozni fogod ezzel a trükkel – figyeld a reakcióját, és nyugodtan arasd le a babérokat!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!