Ezt javasolják a nőgyógyászok, ha intenzívebb kielégülést szeretnél

Schuster Borka
Írta: ,
Ezt javasolják a nőgyógyászok, ha intenzívebb kielégülést szeretnél

Kép forrása: vadimphoto1/depositphotos

A szex minősége persze nem csak a testen, a lelki kötődésen, illetve az aktuális érzelmi állapotodon is múlik, de azért a fizikai tényezők sem elhanyagolhatóak. És ha valaki, akkor egy nőgyógyász ismeri a női intim részek titkait – a Women’s Health magazinnal nőgyógyászok osztották meg azokat a tanácsokat, amivel a jobb szexuális életre vágyó pácienseiket is el szokták látni.

Minden a síkosítóval kezdődik

A hüvelyszárazság tipikus tünete a menopauzának, de az életkoron kívül számos más tényező is előidézheti, akár átmenetileg is. Gyógyszerek mellékhatásaként, valamilyen betegség tüneteként is jelentkezhet a probléma, de az is lehet, hogy csak éppen egy stresszes időszakon mész keresztül, amitől csökken a libidód, és nehezebben indulnak be a dolgok. A nőgyógyászok szerint ilyenkor mindenképpen ajánlott a síkosító használata a jobb szexuális élmény érdekében, csak arra figyelj, hogy az kompatibilis legyen a választott fogamzásgátló módszeretekkel, és természetesen utána fordíts külön figyelmet a tisztálkodásra.

Segítő kezek

Sok nő van, aki számára a vaginális stimulálás önmagában nem, vagy nem mindig vezet gyönyörhöz. Ha viszont a kezeiddel képes vagy eljuttatni magadat a csúcsra, akkor ezt nyugodtan megteheted az együttlét közben is. Ez a fajta segítség nem csak a csúcsra juttathat el olyankor is, amikor a pároddal vagy, de abban is segíthet nektek, hogy megtanuljátok, mi a legjobb a másiknak, és még az is lehet, hogy a későbbiekben a behatolás útján is elérhetitek a csúcsot mindketten – de ha nem, abból sincs semmi baj, hiszen a lényeg, hogy örömet tudjatok okozni egymásnak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba