7 dolog, ami kiborítja a férfiakat az ágyban

Kovács Andrea
Írta: ,
7 dolog, ami kiborítja a férfiakat az ágyban

Kép forrása: Maud Chalard

Mindegy, hogy még csak egy kapcsolat elején jársz, és szeretnéd minél jobban lenyűgözni az új pasidat, vagy már régóta együtt vagytok, és a tüzet akarod fenntartani, az alábbi bakikat ne kövesd el, ha szeretnél igazán szexi maradni a szerelmed szemében! Ezekkel ugyanis ki lehet kergetni a férfiakat a világból szex közben!

Vagyaim.hu
Ha gyorsan szeretnél túlesni rajta Kép forrása: unsplash

Ha szeretnél gyorsan véget vetni a szexnek, az azt jelenti a férfi szemében, hogy nem élvezed eléggé, ha pedig nem élvezed eléggé, akkor az ő teljesítménye az elégtelen: ez pedig a legrosszabb érzés, amit a szerelmed férfiasságával tehetsz! 

Ha fáradt vagy, esetleg egyszerűen tele van a fejed a munkahelyi gondjaiddal, akkor inkább finoman hárítsd a közeledést, és próbálj meg lazítani.

Másnap bőségesen kárpótolhatod a pasidat úgy, hogy közben az egója sem szenvedett sérülést!

Ha menstruálsz, és nem szóltál előre Kép forrása: unsplash

Egy felmérés szerint a nők több, mint a fele nem szeret szeretkezni, ha megjött neki, erről a témáról pedig a férfiaknál is hasonlóan oszlanak meg a vélemények.

Bár elképzelhető, hogy téged nem zavar, és általában a pasid sem bánja, ha a menstruációd idején együtt vagytok, azért mindenképpen (és minden alkalommal) jelezd neki előre, hogy mi a helyzet.

Te sem örülnél egy kellemetlen meglepetésnek, ugye?

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató