5 tanács, ami segít végleg kiszeretni a volt pasidból

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 tanács, ami segít végleg kiszeretni a volt pasidból

Az egyik legnehezebb dolog a világon az, ha valakit nagyon szeretsz, de ő ezt nem képes viszonozni. Ilyenkor előfordulhat, hogy saját magadat hibáztatod az adott helyzetért, és folyamatosan keresed a hibáidat – pedig nem erről van szó. Nem minden szerelem tart örökké, és vannak, akiknek csak egy rövid fejezet jutott az életünkben. Persze a továbblépés nem olyan egyszerű, mint azt szeretnénk, de hidd el, nem lehetetlen!

Összeszedett emlékek Kép forrása: dasilvaboards.tumblr.com

Írd össze egy kis füzetbe azokat az okokat, amik miatt nem működött a kapcsolatotok, és sokszor boldogtalannak érezted magad. Ez sokat segíthet rendezni a gondolataidat és elűzni azokat a pillanatokat, amikor rád tör az érzés, hogy nagyon hiányzik az exed.

Egy szakítás után ugyanis hajlamos lehetsz úgy emlékezni a múltra, mintha az tökéletes lett volna. Pedig jó eséllyel ugyanezekkel a problémákkal találnátok szembe magatokat, ha újra kezdenétek – az egyetlen dolog, amit képes vagy megváltoztatni a múlttal kapcsolatban az az, hogy hogyan tekintesz vissza rá.

Nyugodtan legyél szomorú. Ha elnyomod magadban a rosszkedvet, azzal csak még nehezebbé teheted az egész helyzetet. Adj időt magadnak feldolgozni a csalódást, és azt, hogy egy olyan személy sétál ki az életedből, aki egykor a legfontosabb volt számodra.

Ezt nem lehet egyik napról a másikra elfelejteni, és ez így van jól. Sírj, ha attól jobban érzed magad, mutasd ki az érzéseidet, és hagyd, hogy előbb-utóbb készen állj az elengedésre.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv