Úgy érzed, lassan kialszik a szerelmetek? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket

Balatoni Dóra
Írta: ,

Az idő múlásával nagyon sok párkapcsolatban jelenik meg egyfajta hullámvölgy. Túl lehet ezen lendülni? Érdemes folytatni? Ha kétségeid vannak, és úgy érzed, mostanában jelentősen csökkent a tűz kettőtök között, akkor érdemes feltenned önmagadnak néhány kérdést, hogy tisztábban láthass. Amennyiben még mindig szereted a párodat, és ő is téged, valamint az alábbi kérdésekre is pozitív válaszokat adsz, akkor még semmi nincs veszve, ez kis odafigyeléssel újra felpezsdíthetitek a kapcsolatotokat!

Hogyan éreznél, ha a párod külföldön kapna munkát? Kép forrása: oncewed.com

A karrier és a különböző munkalehetőségek sokszor akadályt gördítenek a párok közé.

Ha esetleg a szerelmed külföldön kapna munkát, az azt jelentené, hogy hónapokra nélkülöznöd kellene, csak ritkán találkoznátok és távkapcsolatban folytathatnátok tovább.

Mit éreznél ekkor? Hiányozna? Inkább lebeszélnéd erről a munkáról? Vagy te is utána mennél? Esetleg ebben az esetben inkább véget vetnél a kapcsolatnak?

Gondold át, és amennyiben úgy érzed, igazán szíven ütne ez a téma és nem szeretnéd, hogy elmenjen, akkor talán fontosabb neked, mint gondolnád!

Mi történne, ha nem jönne össze a gyerek? Kép forrása: wandering.tv

Egy gyermek óriási ajándék a családnak, de sajnos vannak olyan párok, akiknek hosszú-hosszú próbálkozás után sem jön össze a baba.

Ha kiderülne, hogy neked vagy a párodnak nem lehet gyermeke, mit tennél?

Ennek ellenre is vele maradnál vagy inkább azt mondanád, mindketten megérdemeltek még egy esélyt és hátha mással mégis összejön?

Ez egy nagyon nehéz dolog, de talán érdemes akkor átgondolnod, ha kétségeid vannak. Ha erre megtalálod a választ, akkor azt is kideríted egyúttal, hányadán álltok egymással.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019