5 dolog, amit tudnod kell, ha eddig még nem volt egy normális párkapcsolatod sem

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 dolog, amit tudnod kell, ha eddig még nem volt egy normális párkapcsolatod sem

Egy szingli nő élete egyébként is tele van kihívásokkal. Főleg, ha az összes ismerősödnek van párja, miközben te már a 20-as éveidben vagy, és a legtartalmasabb kapcsolatod eddig a mobiltelefonoddal volt. Ha most te is bólogattál, akkor biztosan elgondolkodtál már azon, vajon tényleg veled van-e a baj? Mielőtt stresszelni kezdenél emiatt, egyet tudnod kell: semmi okod az aggodalomra, hiszen ennek is legalább annyi előnye van, mint párkapcsolatban élni.

Ha megérkezik, az életed fenekestül felfordul Kép forrása: tumblr, themountainlaurel

Előbb-utóbb te is találkozol valakivel, akivel nem csak jól érzed magad, de végre az időzítés is tökéletes lesz. Viszont meglehet, hogy a párodnak nem te leszel az első komolyabb kapcsolata.

Az exbarátnők "szelleme" kicsit mindig ott lebeg: valaki, aki ugyanolyan parfümöt használt, mint te, vagy ugyanabba a kávézóba jártak együtt, ahol ti találkoztatok. Egy kapcsolat kezdetétől fogva viszont ezek már nem számítanak: csak a közösen megtett út lesz fontos.

Emiatt pedig hirtelen az egész életed meg fog változni. Talán ijesztőnek tűnhet, hiszen eddig kizárólag magadhoz igazítottad a napjaidat. Amikor viszont beleszeretsz álmaid férfijába, hidd el, nem is tűnik olyan szörnyű dolognak, hogy az elkövetkező hónapban az összes hétvégéd be van már táblázva.

Hatalmas erő rejtőzik benned Kép forrása: emilysoto.deviantart.com

Egy családi-baráti találkozón vagy egy esküvőn szinte ütemszerű programnak számítanak a szerelmi életeddel kapcsolatos, kíváncsiskodó kérdések.

Úgy tűnik, mintha a 20-as, 30-as éveikben lévő párok még mindig nem jöttek volna rá, hogy a tanácsoktól és a viccelődésektől még nem fogod kevésbé szinglinek érezni magad.

És nem is kell, hogy így legyen!

Azt mondják, a szerelemhez bátorság kell, és ez tényleg így is van. De sokkal nagyobb erő kell ahhoz, hogy inkább büszke, egyedülálló nő legyél, mint hogy csak emiatt vágj bele egy kapcsolatba.

 

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!