A szakítást tervezi? 5 jel, amiből észreveheted

Írta: ,

Szakítani nem könnyű, akkor sem, ha többéves párkapcsolatról vagy néhány hónapos románcról van szó. Ha azonban figyelsz a jelekre, észreveheted azt, amikor a másik már az elválás gondolatán töpreng. Lehet az egy tudatalatti cselekvés vagy elejtett félmondat, általában lehet sejteni, ha vége felé közeledik egy kapcsolat. Olvasd el cikkünket és tudd meg, melyek ezek a jelek!

Már nem érdeklődik mindennapi dolgaidról Kép forrása: laurenconrad.com

Bármilyen régóta is van együtt két ember, az egészséges párkapcsolat jellemzője, hogy a felek érdeklődnek egymás apró-cseprő dolgairól. Kérdéseket tesznek fel és érdeklődéssel figyelik a másik válaszát.

Akár egy munkahelyi sztori az, akár egy távoli ismerőssel kapcsolatos történés, kell, hogy a párod érdeklődést mutasson aziránt, amiről mesélsz neki.

Ha ez nem így történik, sőt azt érzékeled, hogy egy ideje már egyáltalán nem kérdezget a mindennapi dolgaidról, akkor lehet, hogy nem veled képzeli el a jövőjét.

Úgy érzed, nem te vagy neki az első Kép forrása: malemodelscene.net

Az utóbbi időben csak ritkán találkoztatok és egy kicsit az az érzésed támadt, mintha neked nem is lenne helyed az életében?

Sajnos valószínűleg ez egy visszafordíthatatlan folyamat és jók a megérzéseid, nem akar már veled lenni.

Lehet, hogy nagyon elfoglalt, de ha valóban veled akar lenni, akkor megoldja, és mindig szakít rád időt.

Ha együtt éltek, az utóbbi időben pedig már egyre többször megy el iszogatni a haverjaival, hiába panaszkodsz neki, hogy szeretnél több kettesben töltött estét, akkor valószínűleg hasonló a helyzet: már a szakítást fontolgatja.

Mindenképp tisztázd vele a helyzetet, mert a mindennapos viták nem viszik előre a kapcsolatotokat, inkább tegyetek pontot az ügy végére.