5 dolog, amit a párod sose kérhetne tőled

Balatoni Dóra
Írta: ,
5 dolog, amit a párod sose kérhetne tőled

Kép forrása: indiaearl.com

A normális párkapcsolatban mindkét félnek ugyanolyan jogai vannak. Amennyiben az egyik folyamatosan elnyomja a másikat, akkor nem beszélhetünk egészséges viszonyról. Nézzük, melyek azok a dolgok, amelyeket soha nem kérhetne tőled a párod!

A párkapcsolat alapját az adja, hogy a két fél kész kompromisszumokat kötni.

Ahhoz, hogy működni tudjon, találni kell közös megoldásokat, amelyek mindkét félnek megfelelőek.

Ha azt érzed, a párod elnyom, mindig az ő igaza érvényesül, szinte semmibe nincs beleszólásod és folyton olyanokat kér tőled, amit nem szeretnél, akkor nem ő az igazi számodra.

Amennyiben engedsz neki és végrehajtod a kéréseit csakis azért, hogy együtt maradhassatok, akkor csak saját magadnak ártasz.

Hidd el, olyan partnert érdemelsz, aki mellett valódi, erős nőnek érezheted magadat.

Hanyagold a barátaidat Kép forrása: inlist.com

Soha ne maradj hosszú távon olyan pasival, aki folyton kritizálja a barátaidat vagy a családtagjaidat és arra kéri, hanyagold őket.

Semmi ne tántorítson el attól, hogy segíts megszervezni a nővéred esküvőjét vagy részt vegyél a munkahelyi csapatépítő hétvégén.

Érthető, ha egy párkapcsolatban mindkét fél részéről van egy egészséges féltékenység, ám ha a dolgok odáig fajulnak, hogy az egyik megszabja a másiknak, mit tehet és mit nem, akkor már egészségtelen és mérgező kapcsolatról beszélhetünk, amit érdemes minél előbb befejezni.