Ne csak a piros jelzésekre figyelj! 5 sárga jelzés, ami legalább ennyire lényeges egy kapcsolatban

Szirák Viki
Írta: ,
Ne csak a piros jelzésekre figyelj! 5 sárga jelzés, ami legalább ennyire lényeges egy kapcsolatban

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Ezerszer hallottuk már, hogy a piros jelzésekre nagyon kell figyelni egy kapcsolatban (főleg a kezdeteknél, amikor megelőzheted a problémákat), és azt is tudjuk, melyek ezek. De azt tudtad, hogy a sárga jelzésekre legalább ennyire fel kéne figyelned? És azt, hogy pontosan mik tartoznak ebbe a kategóriába?

Túl ragaszkodó Kép forrása: pexels.com

A kapcsolat elején nehéz megmondani, hogy amikor a srác minden idejét veled akarja tölteni, az mire utal a későbbiekre nézve.

Meglehet, hogy csak nagyon odavan érted, és minél jobban meg akar ismerni, de az sem kizárt, hogy nagyon ragaszkodó, és hónapokkal később nem sok szabad teret hagy majd neked.

Sajnos sokszor ennek hátterében az áll, hogy még nem lépett túl az exén, és ahelyett, hogy feldolgozná a csalódást, minél előbb akar találni egy pótlékot, aki segít neki kiheverni a szakítást.

Ha a srác egyébként is beszélt arról, hogy nemrég ért véget egy kapcsolata, nem kizárt, hogy ezért tapad rád túlságosan.

Amennyiben a pasi csúnyán beszél az exeiről, és azt állítja, hogy ő csak az áldozat volt, úgy érdemes egy kicsit óvatosabbnak lenned.

Nem ok ez még arra, hogy ne ismerkedjetek tovább, de tény, hogy minden sztorinak két oldala van, és te csak az egyiket hallod.

Ráadásul, aki tiszteletlenül beszél a volt barátnőiről, a későbbiekben, egy esetleges szakítás után rólad is hasonlóan vélekedne.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!