6 szomorú jel, ami arra utal, hogy a pasid nem szeret téged annyira, mint te őt

Írta: ,

Borzasztóan rossz látni, hogy valaki, akibe te őszintén szerelmes vagy, nem viszonozza az érzéseidet. Még rosszabb ráébredni, hogy bár titkon sejtetted ezt, mégsem vallottad be magadnak, és rengeteg időt elvesztegettél az életedből egy olyan férfire, aki nincs melletted maximálisan. Ha úgy érzed, te is hasonló helyzetben vagy most, feltétlenül olvass tovább! Az alábbi jelek ugyanis arra utalnak, hogy te jobban oda vagy a párodért, mint ő érted.

Amikor stresszes napja volt a pasinak, te többször is megkérdezed tőle, hogy érzi magát. Megpróbálod felvidítani és megnyugtatni. Mert azt szeretnéd, hogy jól érezze magát, hiszen fontosak az érzései számodra.

Azonban fordított helyzetben ez szinte sosem történik meg. Ha nehéz napon vagy túl, ő meghallgat ugyan, de nem próbál segíteni neked, sőt, igyekszik rögtön témát váltani, és vidámabb dolgokról beszélni.

Inkább fizikailag van ott veled, fejben szinte messze jár, ha megpróbálsz megnyílni előtte, és kimondottan kellemetlenül érinti, ha sírni lát téged.

Már vagy ezerszer elmondtad neki, hogy hívják a munkahelyi legjobb barátnődet, de minden alkalommal újra el kell neki mondanod. Sokszor említetted neki, hogy mi a kedvenc édességed, de olyan, mintha süket fülekre találnál, amikor magadról beszélsz neki.

Szinte mindent kénytelen vagy többször elismételni neki, mire megjegyzi az infókat, noha te tényleg minden kis apróságra tisztán emlékszel vele kapcsolatban... Első hallás után is.

Persze ő ezt szimplán annyival indokolja, hogy nem jó a rövidtávú memóriája, és ezért nem jegyzi meg.