Néhány dolog, amiért azonnal hagyd el a párod

Kovács Andrea
Írta: ,
Néhány dolog, amiért azonnal hagyd el a párod

Kép forrása: India Earl Photography

A kapcsolat elején általában minden rózsaszín és felhőtlen, de sajnos az is előfordulhat, hogy már a startnál felütik a fejüket a problémák. Legyen bármilyen vicces és szexi a pasi, ha elköveti az alábbi tetteket, ne várd meg, hogy tovább fajuljon a dolog, hanem lépj le!

Hazudik Kép forrása: lookastic.com

Minden kapcsolat alapja az őszinteség. Ha esetleg arra derül fény, hogy a pasid sorozatosan hazudozik neked (itt nem a pici füllentgetésekről van szó), akkor ülj le vele és beszéljétek át, hogy miért nem tud őszinte lenni veled.

Például ha olyanokban hazudik, hogy túlóráznia kellett, holott időben végzett és beült a haverokkal sörözni egy kicsit, akkor talán (?!) még menthető a helyzet egy mély beszélgetéssel. Magyarázd el neki, hogy ilyenekben – és úgy általánosságban is – teljesen felesleges hazudnia, mert ezzel csak nagyobb problémát idéz elő, az indokolatlan feszültségre pedig senkinek sincs szüksége.

Ha netalántán súlyosabb dolgokban hazudik a kapcsolatotok elején, és nem is egyszer kapod rajta, akkor nincs min gondolkoznod: nem ő lesz életed párja, add ki az útját, lehetőség szerint minél hamarabb.

Bánt Kép forrása: playbuzz.com

Ennek sok formája lehet, de ami biztos: nem szükséges tolerálnod őket. Persze néha akaratukon kívül bántják meg egymást az emberek egy-egy aprósággal, és nem is azt mondjuk, hogy ezeken az eseteken rugózz.

De ha úgy érzed, hogy a sorozatos bántások túl nagyok és túl intenzívek, vagy egyszerűen felemésztenek belülről, akkor ideje cselekedni. Ne reménykedj, hogy majd boldog leszel az illető oldalán, mert nem leszel.

Vannak bizonyos erkölcsi és morális határok, amelyeket meg kell húznod – ha ezeket valaki átlépi, akkor bizony ellőtte az esélyét és nincs miről beszélni a továbbiakban.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba