Honnantól nyomulás egy kezdeményezés? A női csábítás modern szabályai

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Manapság már egyáltalán nem állja meg a helyét az a nézet, miszerint csak a férfiak kezdeményezhetnek. Míg korábban elfogadhatatlan volt, hogy egy nő kimutassa vonzalmát a kiszemeltje felé, ma már néha az is előfordul, hogy egyesek átesnek a ló túloldalára, és visszafogott kezdeményezés helyett nyomulni kezdenek. De hogyan találhatod meg az arany középutat?

A flörtölés művészete

A cél természetesen úgy meghódítani a másik felet, hogy azt higgye, valójában ő volt az, aki kiszemelt és becserkészett téged.

Na, ez igazi művészet, és persze nagyban függ a helyzettől is a dolog sikeressége. (Nyilván nehéz úgy felkelteni valakinek az érdeklődését – ráadásul feltűnés nélkül –, hogy hetente egyszer látod a villamoson fél percig.)

Azt javasoljuk, hogy első körben próbálkozz a jól bevált testbeszédeddel, a bájos mosolyoddal, hiszen ezek ösztönösen, tudat alatt hatnak, és szerencsére egyetlen szót sem kell mondanod ahhoz, hogy kifejezd általuk a szimpátiádat.

Írásban kezdeményezni

Köszönhetően annak, hogy mostanság szinte mindenki elérhető online, jóval könnyebb az ismerkedés, és a személyes lebőgés esélye is minimálisra csökkent. Ennek megvan a maga előnye, de talán benned is felmerült már, mennyire számít nyomulásnak, ha így kezdeményezel.

Nos, ha másként nem működik a dolog, megpróbálkozhatsz ezzel is, de fontos, hogy levelet írj, ne pedig bökdöss, jelölgess, vagy lájkolgass...

Ez azért fontos, mert ha utóbbiakkal kezded a sort, és nem érkezik válasz, akkor tanácstalan leszel, és ha nagyon tetszik a pasi, úgyis írni fogsz neki...

Ez viszont már átcsaphat nyomulásba, hiszen nem tudhatod, hogy nem vette észre, vagy nem akarta észrevenni a korábbi kezdeményezéseidet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019