5 különleges lelkitárs, akikkel életünk során találkozunk

Írta: ,

Sokan azt gondolják, hogy a lelkitárs nem más, mint a tökéletes partner, akivel együtt élik le az életüket. Az igazság viszont az, hogy életünk során több különleges személlyel is találkozunk, és nem mindegyikkel szerelmi kapcsolatot alakítunk ki. Ami közös bennük, hogy mindannyian erősen befolyásolták az életünket, csak ezt különböző módokon tették. Nézzük csak, hányféle lelkitárssal futunk össze életünk során.

A baráti lelkitárs Kép forrása: careergirldaily.com

Ez a személy általában a legjobb barát szerepét tölti be az életedben. Ő az, akivel már az első találkozásnál biztos voltál abban, hogy nagyon közeli viszony alakul ki köztetek, és a kezdetektől fogva úgy érzed, hogy régóta barátok vagytok.

Órákon át tudtok beszélgetni, a kínos csendet hírből sem ismeritek, és mindig kiálltok egymás mellett. Érdekes belegondolni, de néha jobban megértitek egymást, mint saját magatokat.

Ha találkoztál már ezzel a személlyel, fontos, hogy sose engedd el, mert ilyen barátságot csak a legszerencsésebbek élhetnek át.

A hirtelen jött lelkitárs Kép forrása: foto-guru.com

Ez a személy azért érkezik az életedbe, hogy felkavarja a körülötted lévő állóvizet.

Egy olyan életszakaszban jelenik meg, amikor szükséged van a nézeteid megváltoztatására, és észrevétlenül arra késztet, hogy tényleg elgondolkodj a jövőd felől.

Rögtön felismered ezt a lelkitársat, mert úgy érkezik az életedbe, akár egy hurrikán.

Annyira váratlan, annyira erős, hogy teljesen magával ragad a szenvedélyével; de ahogy a vihar is gyorsan elmúlik, úgy ő is hamar kiszáll az életedből.

De ez nem feltétlenül baj, hiszen az ő feladata az volt, hogy segítsen neked a változásban.