Az 5 legigazságtalanabb módszer, ahogyan a férfiak sokszor szakítanak a párjukkal

Szirák Viki
Írta: ,

Jó szakítás nem létezik. Még ha két ember közösen is dönt úgy, hogy már nem szeretnének egy párt alkotni, akkor is megvisel mindenkit a befejezés. Azonban megesik, hogy egyesek még inkább megnehezítik a másiknak a szakítást azzal, hogy milyen tiszteletlen módszert választanak; az alábbi ötnél elviselhetetlenebb pedig tényleg nincs...

Ahhoz, hogy képes legyél továbblépni, neked is szükséged van a lezárásra.

Azonban megesik, hogy egyes férfiak ezt nem adják meg a volt párjuknak, és a szakításnak egy igazán gonosz módszerét választják.

Ahelyett, hogy szemtől szemben megmondanák az érzéseiket, inkább felszívódnak, eltűnnek, és nem adnak életjelet magukról. A telefonjukat nem veszik fel, az üzenetekre nem reagálnak, de azért posztolgatnak, és láthatóan online vannak a közösségi oldalon.

Általában a friss kapcsolatoknál választják sokan ezt a megoldást, bele sem gondolva abba, hogy a másik fél lelkét ez milyen erős módon képes megsebezni.

Ez az egyik legtisztességtelenebb módszer, amit sajnos sokan alkalmaznak is.

Megesik, hogy egyeseknek nincs bátorságuk kiállni a másik elé, és megmondani, hogy részükről ennyi volt a kapcsolat, hanem helyette elkezdenek nem túl szép módon viselkedni a partnerükkel.

Kritizálni kezdik a társukat, távolságtartóvá válnak, nem keresik az intimitást, és minden más program fontosabbá válik nekik a kettesben töltött időnél.

Addig csinálják ezt, míg a párjuk meg nem elégeli a rossz bánásmódot, és ki nem mondja, hogy szakítani akar.

Ekkor sokan még az áldozat szerepét is felveszik magukra, noha eredetileg épp a szakítás volt a céljuk.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!