7 dolog, ami elkerülhetetlenül megtörténik, ha keveset csókolózol

Szirák Viki
Írta: ,

Egy kapcsolat kezdetén szinte percenként elcsattan egy csók, és el sem tudnánk képzelni, hogy ez az ütem valaha is lelassuljon. Aztán ahogy telnek a hónapok, ez mégis bekövetkezik, elkerülhetetlenül, fokozatosan. Vajon ez a szerelem elhalványulását jelzi előre? És mi történik, ha már csak a "kötelező" alkalmakkor csókoljátok meg egymást? Most eláruljuk!

Egyre távolabb kerültök egymástól Kép forrása: theodysseyonline.com

Az intimitás a kapcsolatok egyik legfontosabb összetevője; ha szeretsz valakit, teljesen természetes, hogy ezt mozdulatokkal is ki akarod fejezni. Ezért is olyan rémisztő, amikor az egyik fél viselkedése elkezd megváltozni.

Kevesebbszer ölel meg, ritkábban éltek nemi életet, és ami még fontosabb, csak találkozáskor és elköszönésnél ad csókot.

Általában a legtöbb kapcsolatban ezt még csak észre sem veszik a felek, ami rövidesen ahhoz vezet, hogy a kevés csókból nulla csók lesz - és lassan, de biztosan eltávolodtok egymástól.

Kételkedni kezdesz a kapcsolatotokban Kép forrása: thecoolhour.com

Amikor a csókok megritkulnak, és ezt észre is veszed, érhető, ha rögtön aggódni kezdesz a kapcsolatodért.

A legrosszabb pedig az, hogy már abban sem vagy biztos, egyáltalán megemlítheted-e a felmerült problémát a pasidnak.

Hiszen akarva-akaratlanul is eszedbe jut, hogy talán olyan dolog áll a háttérben, ami összetöri a szíved: nem szeret már téged, vagy van valaki más az életében.

Sosem szabadni hagyni, hogy ezek a kételyek átvegyék az irányítást.

Kérdezd meg őszintén, mert így tudtok csak változtatni a helyzeten!