Így a legegyszerűbb párt találni szingliként - 5 módszer, amit párhuzamosan is bevethetsz

Írta: ,

A filmekben nagyon egyszerűen megy a párkeresés: valaki szimplán sétál az utcán, összeütközik egy sráccal, és kiderül, hogy egymásnak lettek teremtve. A valóságban próbálkozhatsz ezzel egy darabig, de majdnem biztos, hogy ha neked megy valaki a járdán, szúrós tekintettel és csúnya szavakkal találod szembe magad. De akkor hol ismerkedjen az, aki komoly kapcsolatot szeretne, és nem csak futókalandot? Segítünk, ugyanis az alábbi módszereket párhuzamosan is kipróbálhatod, és nagyobb eséllyel találod meg végre a szerelmet!

1/5 Ismerősökön keresztül

Érdemes elfogadnod az ismerősök meghívását lakásavató bulikra és egyéb összejövetelekre, ugyanis egy statisztika szerint a kapcsolatban élő emberek 30 százaléka közös barátokon keresztül ismerte meg egymást.

Érthető, hiszen egy ilyen felállásban mindketten sokkal magabiztosabbak és lazábbak vagytok, hiszen olyan emberek vesznek körbe, akiket ismertek.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokan csak általános beszélgetésbe kezdenek egymással, és időközben kedvelik meg egymást!

2/5 Internetes appokon

Sokan elutasítóan viselkednek az internetes ismerkedéssel szemben, pedig valójában semmivel sem rosszabb módszer ez, mint bármelyik másik.

Olyannyira hatásos is, hogy a statisztika alapján a párban élő emberek 20 százaléka itt kezdett el beszélgetni egymással: ez lehet egy hagyományosabb társkereső weboldal, vagy akár olyan applikáció is, mint a Tinder.

A leghatékonyabb az volt, amikor két ember a közös érdeklődési kör alapján kezdett beszélgetésbe, hiszen így máris kialakult közöttük egy kapocs, aminek köszönhetően a személyes találkozás már feszültségmentesen zajlott le.

3/5 Kulturáltabb szórakozóhelyeken

Megértjük, ha a szórakozóhely hallatán azonnal a tömött diszkók jutnak eszedbe, és inkább maradsz örökké szingli, mint hogy minden hétvégédet hangos zenével és ittas fiatalok társaságában töltsd.

Vannak azonban kulturáltabb bárok, ahol a saját korosztályoddal találkozhatsz, sőt, olyan szórakozóhelyek is, ahol kipróbálhatod a tangózást vagy a többi társastáncot is.

Ez kimondottan hatásos módszer, hiszen a felmérés szerint az emberek 20 százaléka ismerkedett meg későbbi partnerével egy bárban vagy szórakozóhelyen.

Tanfolyamon, szakkörön Kép forrása: GoodLuz/depositphotos.com

4/5 Tanfolyamon, szakkörön

Kutatások bizonyítják, hogy az egyik legszuperebb módszer, ha nyitott szemmel jársz a hétköznapok során, és több területen kipróbálod magad.

Iratkozz be nyugodtan egy nyelvtanfolyamra vagy járj el egy rajz szakkörbe!

Bármi jöhet, ami az érdeklődési körödnek megfelel.

Itt ugyanis rengeteg emberrel ismerkedhetsz meg, ezek az ismerettségek pedig a karrieredben is jól jöhetnek.

Sőt, az emberek ugyancsak 20 százaléka találkozott párjával a hétköznapi rutinjai során a korábbi statisztika szerint, anélkül, hogy direkt módon akartak volna ismerkedni.

5/5 Edzőteremben, egyéb sportos foglalkozásokon

Mit szólnál, ha két legyet ütnél egy csapásra?

Az edzés egyébként is fontos része az életünknek, így jól teszed, ha beiratkozol egy konditerembe, és heti kétszer lejársz mozogni.

A legtöbb helyen ugyanazok az emberek fordulnak meg, így egy idő után ismerős arcokkal találod szembe magad, és könnyen beszélgetésbe is tudtok elegyedni akár úgy, hogy valamelyik gépnél segítséget kérsz.

Rengetegen találtak párt a sportolásnak köszönhetően, így ha az edzőterem nem is a te világod, érdemes akkor is esélyt adnod például az úszásnak vagy a teniszezésnek.