Így a legegyszerűbb párt találni szingliként - 5 módszer, amit párhuzamosan is bevethetsz

Szirák Viki
Írta: ,

A filmekben nagyon egyszerűen megy a párkeresés: valaki szimplán sétál az utcán, összeütközik egy sráccal, és kiderül, hogy egymásnak lettek teremtve. A valóságban próbálkozhatsz ezzel egy darabig, de majdnem biztos, hogy ha neked megy valaki a járdán, szúrós tekintettel és csúnya szavakkal találod szembe magad. De akkor hol ismerkedjen az, aki komoly kapcsolatot szeretne, és nem csak futókalandot? Segítünk, ugyanis az alábbi módszereket párhuzamosan is kipróbálhatod, és nagyobb eséllyel találod meg végre a szerelmet!

Érdemes elfogadnod az ismerősök meghívását lakásavató bulikra és egyéb összejövetelekre, ugyanis egy statisztika szerint a kapcsolatban élő emberek 30 százaléka közös barátokon keresztül ismerte meg egymást.

Érthető, hiszen egy ilyen felállásban mindketten sokkal magabiztosabbak és lazábbak vagytok, hiszen olyan emberek vesznek körbe, akiket ismertek.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokan csak általános beszélgetésbe kezdenek egymással, és időközben kedvelik meg egymást!

Sokan elutasítóan viselkednek az internetes ismerkedéssel szemben, pedig valójában semmivel sem rosszabb módszer ez, mint bármelyik másik.

Olyannyira hatásos is, hogy a statisztika alapján a párban élő emberek 20 százaléka itt kezdett el beszélgetni egymással: ez lehet egy hagyományosabb társkereső weboldal, vagy akár olyan applikáció is, mint a Tinder.

A leghatékonyabb az volt, amikor két ember a közös érdeklődési kör alapján kezdett beszélgetésbe, hiszen így máris kialakult közöttük egy kapocs, aminek köszönhetően a személyes találkozás már feszültségmentesen zajlott le.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019