Hogyan dolgozd fel, ha az exed már továbblépett, de te még nem?

Kerekes Vivien
Írta: ,

Épp egy átlagos szombat este van, és beültél a barátnőiddel egy bárba, amikor elköveted azt a hibát, hogy végigpörgeted a Facebookot. Az egyik posztban ugyanis ott a srác, aki összetörte a szíved... egy másik lánnyal, aki kicsit hasonlít rád, de persze te sokkal jobban nézel ki. Mint akit hirtelen hátba szúrtak, az érzés úgy árad szét benned, hiszen alig telt el néhány hét a szakításotok óta, és ő máris valaki mással van.

Az érzések ismét felszínre törnek Kép forrása: laurenconrad.com

Egy ilyen helyzetben teljesen normális, hogy az eddig olyan jól eltemetett érzéseid felerősödnek. Hiába kezdted úgy érezni, hogy végre elindultál a továbblépés útján, egy ilyen hír mindent lerombolhat.

Elkeseredsz, és legszívesebben hazamennél, ledőlnél az ágyra, és átsírnád az éjszakát. Ilyenkor nem szabad elfelejtened, hogy okkal ért véget a kapcsolatotok. Ha minden szép és jó lett volna, nem került volna sor a szakításra, de valószínűleg egyikőtök sem volt már boldog.

A váratlan hír felzaklatott ugyan, de a felkavart érzéseid hamarosan lecsillapodnak, és egy-két napon belül jobban érzed magad.

Azért is, mert tudod, ha valaki mással van együtt, a ti kapcsolatotok végleg véget ért, és nem vársz titokban arra, hogy legyen még folytatás.

Ne keveredj kalandokba Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

Amikor megtudod, hogy az exed máris továbblépett, valószínűleg úgy érzed, elvesztetted a versenyt.

A "ki lép tovább hamarabb" versenyt, ami kimondatlanul, de minden friss szingli fejében ott van.

Senki sem szeretné magát abban a helyzetben találni, hogy ő még az ex után szomorkodik, miközben a srác már rég mással van együtt.

De semmiképp se kövesd el azt a hibát, hogy hirtelen beleveted magad az ismerkedésbe, csak hogy megmutasd, te sem vagy egyedül.

Egyéjszakás kalandba keveredni egy ismeretlennel csak akkor, az alkohol hevében tűnik jó ötletnek, másnap reggel pedig sokkal rosszabbul érzed magad, mintha szimplán hazamentél volna aludni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019