5+1 hétköznapi dolog, amitől egy nő könnyűvérűnek tűnik

Kovács Andrea
Írta: ,

Nehéz kérdés, mivel mindenkinek mások a határai, de mégis vannak olyan alaptényezők, melyek alapján valakit mégis a könnyűvérű kategóriába sorolnak a férfiak. Persze van, akinek ez bejön, van, akinek kevésbé, viszont azt mindenképpen megállapíthatjuk, hogy nem ezt a típust keresik maguk mellé állandó partnernek.

Flörtölni kell és flörtölni jó! De ebben is van egy határ. Egész pontosan akkor, mikor már mindenki felfigyel rá és szó szerint menekül előle. A pasik legalábbis biztosan.

Ez nem azt jelenti, hogy mostantól lesütött szemmel kellene járnod a bárokat, hanem azt, hogy úgy flörtölj, ahogyan egy elérhetetlen díva tenné.

Ez egyébként a férfiakban egyből beindít valamit, mivel tudja, hogy tetszik neked, de ezzel egyidejűleg azzal is tisztában van, hogy nem lesz könnyű dolga.

Az öltözködéseddel mindent elárulsz Kép forrása: popsugar.com

Van, mikor egy nő csinosan felöltözik az esti bulihoz, amivel így van jól, hiszen ki ne szeretné kívánatos nőnek érezni magát, akiért megőrülnek a férfiak?

És van a másik típus, aki szó szerint mindenét kiteszi és megmutatja, de persze nem túl ízléses módon.

Ha hosszútávra keresel magad mellé partnert, akkor jobb, ha tudod, hogy a pasik nem szeretik, ha egy nő közönségesen néz ki. Illetve nagyon is szeretik, de egész más célra fogják használni.

Nincs abban semmi kivetnivaló, ha szeretnéd megmutatni a szép dekoltázsodat, esetleg formás fenekedet, de ezt tedd a jó ízlés határain belül, különben ellenkező esetben pont az fog elkerülni, akire te annyira vágysz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba