5 dolog, amire fel kell készülnöd, ha gyermekes pasival kezdesz randizni

Szirák Viki
Írta: ,

Mindegy, hogy a húszas éveid elején jársz, vagy már rég betöltötted a harmincat, az élet bármikor összehozhat egy olyan férfivel, akinek van már legalább egy gyereke. Ezzel nincs semmi gond, azonban van pár dolog, amit jó tudnod, mielőtt komolyra fordul közöttetek a dolog!

Tudnod kell, mennyire tervezel komolyan Kép forrása: unsplash

Egészen más kötelezettségei vannak egy gyermekes pasinak, szemben azokkal, akik mindenféle értelemben szabadak. Neki sokkal kötöttebb az élete, mint például a tiéd, hiszen valószínűleg pontosan megbeszélik a gyermeke anyjával, ki mikor vigyáz rá.

Így könnyen előfordulhat, hogy a hétvégéken programja van, sőt, néha délután ő megy el az iskolába elé. Épp ezért van az, hogy ők többnyire nem keresnek futókalandokat; szükségük van a megbízhatóságra.

Számodra ez mennyire megfelelő? Képes vagy elfogadni, hogy nem te leszel az életében az elsőszámú prioritás? Mert csak akkor szabad belemenned egy ilyen viszonyba, ha ezt meg tudod érteni.

Az exe mindig jelen lesz az életében Kép forrása: unsplash

Még ha nincsenek is jóban, sajnos akkor is elkerülhetetlen, hogy állandó kapcsolatban legyen az exével a gyermek miatt.

Ez pedig egyenes úton jelenti azt, hogy a te életedben is folyton ott lenne a volt barátnője/felesége.

Bizony fogsz látni közös fotókat róluk, és nagyon gyakran fognak telefonon beszélgetni; ahogy arra is fel kell készülnöd, hogy a közös gyermekük sokszor fogja emlegetni az anyukáját.

Amennyiben féltékeny típus vagy, ez a felállás hosszú távon nem fog működni számodra, mert mindegy, mennyire imád téged a pasi, ezen a helyzeten egyszerűen nem tud majd változtatni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019