4 férfi típus, aki nagy eséllyel félrelép majd – Innen ismerheted fel őket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 férfi típus, aki nagy eséllyel félrelép majd – Innen ismerheted fel őket

Kép forrása: DariYad/depositphoto.com

Természetesen nem szeretnénk senkit beskatulyázni, de azt el kell ismerni, hogy akadnak olyanok, akik már csak természetüknél fogva is komolytalanabbak az átlagosnál. Azok pedig, akik nem elég komolyak az életükben, a párkapcsolatukban sem feltétlenül lesznek azok… De milyen árulkodó jelei lehetnek annak, hogy a kiszemelted jó eséllyel félrelép majd?

Ez a férfitípus nagyon elterjedt, mindenkinek akadnak ilyen ismerősei. Tulajdonképpen kívülről még úgy is tűnhet, hogy minden rendben van az életében: dolgozik, este hazamegy a családjához, évente egyszer nyaralni jár. Ám a falak mögött sajnos már nem igazán vannak érzelmek, szenvedély pedig főleg nem.

Tulajdonképpen mindenkinek kényelmes a megszokott rutin, kilépni senki sem szeretne ebből a párkapcsolatból, egészen addig, amíg egy harmadik fél bele nem rondít a nagy rutinba.

Akár az otthoni unalmas élet, akár pusztán a vágyak miatt, az ilyen férfiak kapva kapnak az alkalmon, hogy egy kis izgalmat vigyenek a mindennapjaikba. Ahhoz túl komfortos nekik minden, hogy elváljanak, erre később sem vetemednek – sokkal inkább szeretőt tartanak maguk mellett, hiszen az nekik jóval kényelmesebb.

Ez a férfitípus alapvetően barátkozós és jóindulatú, ennek ellenére nem tudja meghazudtolni férfi mivoltát. Onnan ismered fel, hogy már-már gyanúsan sok lánybarátnője van, ami egyébként akár ártalmatlan dolog is lehet.

Tényleg igaz, hogy a legtöbb barátnőjével nem volt, és nem is lesz „semmi”, és pontosan ugyanolyan baráti kapcsolatot ápol velük, mint a haverjaival.

Egészen addig, amíg meg nem kell vigasztalni őket, vagy valamelyikük úgy nem érzi, hogy ez akár több is lehet a barátságnál… Ezekben az esetekben ő sosem visszakozik, szóval mondhatjuk, hogy a sült galambra vár. Nem azért barátkozik a lányokkal, mert kifejezetten ágyba szeretné vinni őket, de ha úgy alakul, nem mond nemet egy kis baráti szexre.

Tulajdonképpen zseni, mert még mentőöve is van: nem akarja tönkretenni a barátságot, úgyhogy a járásról inkább lemondana…