Ezért hallgass szerelmi ügyekben a nagyszüleidre

Fodor Veronika
Írta: ,

A nagyszülők már túl vannak az élet kifürkészhetetlen csapdáin, és szeretnek is róluk mesélni, önzetlen tanácsokat adni. A féltés nem olyan erősen tombol bennük, mint a szülőkben, ezért érdemes hozzájuk fordulni szerelmi ügyekben is. Cikkünket „A Suutari-levelek” című könyv ihlette, ami egy igazi beavatási szertartás a nagyszülőktől a párválasztásról és a szerelemről.

Türelem Kép forrása: behance.net

Egy kapcsolat fejlődése olyan, mint a folyók egyesülése – fokozatosan történik meg, mielőtt a tengert elérik. Különbözőek a gyökereitek, ahonnét eredtek, de útközben egyes részeitek megtalálják egymást…

Idősebb korban már mindkét fél belátja, hogy bár a boldogságot egyedül is meg kell élni, mégis mindenki vágyik a másik fél melletti kiteljesedésre. Ha boldoggá szeretnéd tenni a másikat, az a legjobb út a saját boldogságodhoz is. A kapcsolat viszont csak akkor tud elmélyülni, ha az eltökéltség kölcsönös, és ketten hajtjátok életetek csónakját.

Pöttyös bögre Kép forrása: theberry.com

Ha valaki mindig is pöttyös bögrét akar, erre vágyott, de nincsen a közelben egyetlen bögre sem, az ember hajlamos inni a kristálypohárból. Azután, ahogy telik az idő, egyre jobban zavarja, hogy kristálypohárból kell innia, így elkezdi rávenni a kristálypoharat, hogy legyen már bögre… ahelyett, hogy keresne magának egy bögrét.

Nagyon fontos tanács, hogy olyan párt válassz, akire igazán vágysz, és ne érzed az állandó késztetést, hogy átformáld.

Ez nem azt jelenti, hogy csak a hibátlan lehet tökéletes, és hogy nem kell majd alkalmazkodni és áldozatokat hozni egymásért, de lássuk be, nem szólhat az egész életed lemondásról. A bögre szabálya, hogy aki bögrét szeretne, az igyon abból, és hagyja, hogy más boldog legyen a kristálypohárral. El kell döntened, hogy dolgozni szeretnél egy férfin, vagy boldog akarsz lenni. Az ellentétek vonzzák egymást, de nem tartanak össze egy életen át. Minden a párjával illik össze; egy pár cipő sem egyforma, de a legfontosabb dolgokban megegyeznek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019