Ezekből a tulajdonságokból következtethetsz arra, hogy nem érdemes vele tervezned

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egészen más tulajdonságokat keres az ember akkor, amikor futókalandra vágyik, és akkor, amikor már valóban a nagy Ő után kutat. De milyen vonások engednek arra következtetni, hogy a kiszemelteddel nem érdemes hosszútávon tervezned?

Rosszfiús típus (volt?) Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Minden rosszfiú azért rosszfiú, mert elhiteti a nőkkel, hogy már nem az. Helytelenül rásütjük ezt a bélyeget minden férfira, aki szabadosabb életvitelt folytat, de igazság szerint vannak, akik teljesen nyílt lapokkal játszanak, és sosem állítják magukról, hogy megkomolyodtak.

De mi a helyzet, ha te is kifogtál egy olyan pasit, aki egyértelműen a nők bálványa, és ezt világéletében ki is használta? Nem feltétlenül van ezzel gond, sokan tényleg megkomolyodnak és leállnak korábbi életvitelükkel, ha megtalálják a nagy Őt.

Azonban, ha vannak kételyeid a hűségét illetően, és egyébként sem volt rá jellemző, hogy hosszútávon kitartott volna bárki mellett, akkor sajnos esélyes, hogy ez nem mostanában fog változni.

Természetes, hogy az embernek vannak barátjai, és kifejezetten egészséges, ha őket megtartja komoly kapcsolat mellett is. Ez a viszonynak szintén kedvez, hiszen, ha van kivel beszélgetni, időnként szórakozni, akkor jóval kevesebb feszültséget, problémát viszünk haza.

Azonban a komolytalanságot, kapcsolati éretlenséget nem is lehetne mással jobban példázni, mintha állandóan a haverok kerülnek előtérbe – persze veled szemben.

Szombat este? Akkor egyértelműen buli a srácokkal. Szabadság? Akkor fesztivál a haverokkal. Szóba se kerül, hogy közösen lazítsatok egyet a hétvégén, vagy kettesben menjetek nyaralni a szabadság alatt.

Márpedig idővel előnyben kell részesülnie a kapcsolatnak és a családnak a haverokkal szemben.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019