Vannak párok, akiket egymásnak rendelt a sors – De honnan lehet tudni?

Berényi Nóri
Írta: ,

Ha még nem láttad a Szerelem a végzeten c. filmet, akkor mindenképpen pótold a lemaradást, mert utána azt érzed majd, hogy te is meg akarod találni azt a bizonyos egyet. Ez a kérdés talán az összes nőt foglalkoztatja, de mégis kételkedve állnak hozzá – pedig, amikor készen állsz rá, Ő ott kopogtat majd az ajtódon.

Ha éppen egy ilyen szerelemben élsz, akkor nagyon nehéz közben a földön maradni, mert legszívesebben egész nap a külön világotokban repkednél.

Korábban említettük, hogy egy ilyen kapcsolat nagyon intenzív tud lenni, és pont ezért nem csak a boldogságot, de a veszekedést is sokkal nagyobb hévvel élitek meg. Mert azzal kár lenne áltatni magad, hogy ha megtaláltad életed párját, akkor köztetek biztos, hogy soha nem is lesz konfliktus.

A lényeg, hogy te megmaradj egy egésznek, és ne vessz el a kapcsolatban. Még akkor sem, ha arról a személyről van szó, aki tökéletesen passzol hozzád.

Miért nem találom? Kép forrása: galmeetsglam.com

Lehet, hogy már egy jó ideje ez a kérdés motoszkál a fejedben, és egyszerűen nem érted, hogy te miért nem lehetsz a másik feleddel. Nos, a kulcs a keresésben van, vagy inkább annak hiányában.

Ha minden egyes buliba úgy indulsz el, hogy az igazit keresed, akkor valószínű, hogy már annyira görcsösen akarod és keresed, hogy még messzebb tolod a dédelgetett álmodat.

Nem az a fontos, hogy mikor érkezik meg az életedbe, egyedül az számít, hogy te készen állj rá. Ez a kapcsolatok Jolly Jokere, és pontosan ezért nem engedi majd a sors, hogy akkor toppanjon be az életedbe, amikor te még nem állsz készen ennek megélésére.

Először is fejtsd meg magad, szeresd, aki vagy, hiszen csak ezután tudsz mást is feltétel nélkül szeretni.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)