4 egyértelmű jel, amiről felismerheted a megcsaló típust

Kovács Andrea
Írta: ,
4 egyértelmű jel, amiről felismerheted a megcsaló típust

Mindenki hallott történeteket, amikben az egyik fél félrelépése derült égből villámcsapásként érte a másikat. Bár biztos módszer nincs, van azért néhány jel, ami már az első pillanatban arról árulkodhat, hogy egy notórius félrelépővel van dolgod.

Felszínesen figyel

Az első néhány randi alkalmával mindenki kicsit izgul, feszeng, ugyanakkor megpróbálja a legjobb arcát mutatni.

Ha az asztal másik végén ülő fél már ilyenkor is csak felszínesen figyel rád, visszakérdez valamire, amit éppen most mondtál el, nem a szemedbe néz, hanem a körülöttetek lévőket, a környezetet, esetleg egyenesen a pultos lányt figyeli, akkor az, ha nem is nevezhető félre nem értelmezhető bizonyítéknak, de legalábbis intő jel arra vonatkozóan, hogy az illetőnek esetleg a hűséggel is gondja lehet.

Egy hosszabb távú kapcsolat elköteleződést, elszántságot igényel, azt, hogy energiát fektess a másik megismerésébe és megértésébe. Ha valakit szeretnénk boldoggá tenni, akkor ehhez természetesen szükség van arra is, hogy odafigyeljünk rá, tudjuk, hogy mik a vágyai, félelmei.

Ha a partnered erre már a kapcsolat legelején sem szán energiát, akkor könnyen lehet, hogy mindez számára nem különösebben fontos, és a későbbiekben sem érez majd nyomást arra vonatkozóan, hogy nemet mondjon a csábításra, és hűséges maradjon hozzád.

Nem voltak hosszabb kapcsolatai

Szintén egy olyan jel, aminek az értelmezésével azért óvatosan kell bánni, hiszen számtalan oka lehet annak, ha valakinek korábban nem voltak hosszabb távú, jól működő kapcsolatai – még az is lehet, hogy egyszerűen csak az igazit kereste, aki éppen te leszel!

Ugyanakkor a viselkedését, személyiségét is figyelembe véve, más baljós jelek kíséretében az a tényező is árulkodhat arról, hogy a másiknak esetleg gondjai lehetnek az elköteleződéssel.

Ha a korábbi kapcsolatai azért értek véget, mert ő azonnal kilépett belőlük, amint energiát is kellett volna fektetnie a dologba, vagy mert sorozatosan megcsalta a partnereit, senkivel nem tudott kizárólagos kapcsolatot kialakítani, akkor lássuk be: van rá némi esély, hogy veled sem lesz ez másként.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!