7 típusú arrogáns férfi létezik – Melyikbe futottál már bele?

Marcali Nóra
Írta: ,

Kevés vonzóbb dolog van a világon, mint egy férfi, akinek van önbizalma és tudja, hogy mit akar. Néha azonban az első pillantásra szexinek tűnő magabiztosság átcsap arroganciába, ami viszont már cseppet sem olyan tulajdonság, amellyel szeretnénk együtt élni. Csokorba gyűjtöttünk hét férfitípust, akit jobb elkerülni.

Végre egy intelligens férfi!

Gondolod magadban az első néhány randevún, és teljesen el vagy ájulva tőle, hogy mindenhez hozzá tud szólni.

Ha azonban még hetekkel, hónapokkal később is csak azt hallgatod, hogy milyen magasan képzett, ráadásul hajlamos emiatt lekezelően bánni másokkal, akkor bájosan köszönj el és vissza se nézz, hiszen valószínűleg rövid úton eljutnátok oda – feltehetően már az első vitánál –, hogy azzal vágna vissza, nem vagy elég okos hozzá.

… randizom szőkékkel, barnákkal, alacsony vagy magas nőkkel, teltekkel vagy vékonyakkal – kezdi el mondani és egy pillanatra talán úgy érzed, hogy akkor te különleges vagy, hiszen veled mégis.

Ez azonban csak egy burkolt sértés és egyáltalán nem jár érte a fődíj, hogy ezúttal hajlandó félretenni a nevetséges előítéleteit a kedvedért.

Ha valaki külső, vallás, esetleg rassz alapján ítélkezik, az az arrogancia legrosszabb formája.

Felejtsd el!

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!