5 tipp, amivel visszatalálhattok egymáshoz a pároddal

Berényi Nóri
Írta: ,

Manapság egyre nagyobb divat lett a válás és a párok inkább kihátrálnak egy kapcsolatból, mondván, hogy nem működik, ahelyett, hogy megpróbálnák ezt elkerülni. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a szétválás indokolt, de valljuk be, mint mindenben, ebben is elkényelmesedtünk. Íme, Cupido üzenete a szerelmeseknek, hogy visszataláljanak egymáshoz.

Ha most nem is kapcsolatotok fénypontját élitek, ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem is térhet vissza. Ez egy hosszú távú kapcsolat velejárója.

Hiszen elkezditek jobban megismerni egymást, előjönnek a rossz tulajdonságok és hirtelen úgy érezheted, hogy te nem ebbe az emberbe szerettél bele.

Ilyenkor jó, ha felidézed, hogy mik is voltak azok a tulajdonságok, amik úgy vonzottak a párodban, hiszen még most is ott vannak benne. Kár lenne csupán a rosszat meglátni a másikban, mikor ott lapul az a sok jó, amibe beleszerettél.

Izzítsd be újra! Kép forrása: pinterest.com

Egyre több pártól hallom, hogy szinte teljesen megszűnt az intimitás a kapcsolatukban és jóformán már egymáshoz sem érnek.

Na már most, ez egy kapcsolat egyik legfontosabb alappillére.

Hiába mutogatsz a párodra, hogy ez az ő hibája, ettől még nem oldódik meg semmi.

Kézbe kell venned a dolgokat és gondoskodni róla, hogy ez újra működjön köztetek. Lehet, hogy a párod csak arra vár, hogy újra közel engedd magadhoz.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019