5 párkapcsolati próbatétel, amit a boldog párok kiállnak

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 párkapcsolati próbatétel, amit a boldog párok kiállnak

Ahogy az élet legapróbb területein, úgy a párkapcsolatokban is vannak hullámvölgyek és kihívások, amikkel meg kell küzdenetek. A hétköznapokban viszont előfordulhat, hogy észre sem veszed, de még a legátlagosabb programotok is egy újabb próbatétel, amit ki kell állnotok a barátoddal. Most megmutatjuk, mi az az 5 aprócska kihívás, amivel a boldog párok könnyen megbirkóznak, hogy aztán együtt induljanak el a következő lépcsőfokok felé!

Mi legyen a vacsora, drágám? Kép forrása: lemagnifiqueblog.com

Létezik olyan ember, aki azonnal rá tudja vágni a választ erre a – csak látszólag – egyszerű kérdésre?

Az anyukák pontosan tudják, milyen nehéz minden napra előállni egy isteni ebéd ötlettel, amikor pedig felnősz, te is hamar megismerkedsz a problémával. És ez nem csak akkor van így, ha neked kell főzni!

Sokszor már az is egy órán át tartó töprengést okoz, ha éttermet kell választani, hiszen, valljuk be, a lehetőségek szinte végtelenek.

Te kínait ennél, míg a párod szimplán csak pizzát rendelne. Vagy mondjuk te a magyaros ízekért vagy oda, de a barátod inkább a kísérletezés híve.

Ha viszont mindig sikerül kompromisszumot kötnötök, azzal észrevétlenül kiálltatok egy újabb kihívást!

Összezárva az anyósülésen Kép forrása: tumblr, stillnessmeetsme

Egy óra közös autózás, és a kocsi máris mozgó börtönné változik, mindenféle menekülési útvonal nélkül.

Amikor először vállalkoztok egy fél napos autós kirándulásra, nem csak arra kell felkészülnötök, hogy órákat töltötök kettesben egy metáldobozba zárva, hanem egyúttal arra is, hogy az egyikőtök sofőr lesz, míg a másik a navigátor szerepét tölti be.

Egy idő után viszont a legpuhább ülés is kényelmetlen lesz, a hely szűkössé válik, és ha még el is tévedtek, szinte lehetetlen kikerülni egy-egy szóváltást.

De ha a végállomásnál is ugyanannyira imádjátok egymást, mint induláskor, és még ezek ellenére is bármikor belevágtok egy kétszemélyes autó-túrába, biztos, hogy erős páros vagytok!