5 párkapcsolati próbatétel, amit a boldog párok kiállnak

Írta: ,

Ahogy az élet legapróbb területein, úgy a párkapcsolatokban is vannak hullámvölgyek és kihívások, amikkel meg kell küzdenetek. A hétköznapokban viszont előfordulhat, hogy észre sem veszed, de még a legátlagosabb programotok is egy újabb próbatétel, amit ki kell állnotok a barátoddal. Most megmutatjuk, mi az az 5 aprócska kihívás, amivel a boldog párok könnyen megbirkóznak, hogy aztán együtt induljanak el a következő lépcsőfokok felé!

Mi legyen a vacsora, drágám? Kép forrása: lemagnifiqueblog.com

1/5 Mi legyen a vacsora, drágám?

Létezik olyan ember, aki azonnal rá tudja vágni a választ erre a – csak látszólag – egyszerű kérdésre?

Az anyukák pontosan tudják, milyen nehéz minden napra előállni egy isteni ebéd ötlettel, amikor pedig felnősz, te is hamar megismerkedsz a problémával. És ez nem csak akkor van így, ha neked kell főzni!

Sokszor már az is egy órán át tartó töprengést okoz, ha éttermet kell választani, hiszen, valljuk be, a lehetőségek szinte végtelenek.

Te kínait ennél, míg a párod szimplán csak pizzát rendelne. Vagy mondjuk te a magyaros ízekért vagy oda, de a barátod inkább a kísérletezés híve.

Ha viszont mindig sikerül kompromisszumot kötnötök, azzal észrevétlenül kiálltatok egy újabb kihívást!

Összezárva az anyósülésen Kép forrása: tumblr, stillnessmeetsme

2/5 Összezárva az anyósülésen

Egy óra közös autózás, és a kocsi máris mozgó börtönné változik, mindenféle menekülési útvonal nélkül.

Amikor először vállalkoztok egy fél napos autós kirándulásra, nem csak arra kell felkészülnötök, hogy órákat töltötök kettesben egy metáldobozba zárva, hanem egyúttal arra is, hogy az egyikőtök sofőr lesz, míg a másik a navigátor szerepét tölti be.

Egy idő után viszont a legpuhább ülés is kényelmetlen lesz, a hely szűkössé válik, és ha még el is tévedtek, szinte lehetetlen kikerülni egy-egy szóváltást.

De ha a végállomásnál is ugyanannyira imádjátok egymást, mint induláskor, és még ezek ellenére is bármikor belevágtok egy kétszemélyes autó-túrába, biztos, hogy erős páros vagytok!

Mámoros szóváltások Kép forrása: freestache.com

3/5 Mámoros szóváltások

Nincs olyan hosszútávú kapcsolat, ahol ne került volna sor legalább egyszer egy veszekedésre néhány pohár ital után.

Persze az esetek többségében valami hihetetlenül apró dolog váltotta ki a vitát, amit még csak el sem tudsz úgy mesélni a barátnődnek, hogy mindent értsen belőle.

Ilyenkor képesek vagytok órákon át érvelni a véleményetek mellett, vagy rosszabb: némasági "fogadalmat" kötni, és még a szemkontaktust is messziről elkerülni.

Amikor viszont reggel felébredtek, szinte fel sem tudjátok idézni, mi váltotta ki a veszekedést.

Egy erős pár ezek után csak vállat von, és meglobogtatja a visszavonulás fehér zászlóját, fátylat borítva arra, hogy 10 órával korábban még leginkább a vita miatt forrt közöttük a levegő.

Kettesben a tömegben Kép forrása: buzzfeed.com

4/5 Kettesben a tömegben

Valószínűleg veled is megesett már, hogy csatlakoztál a párodhoz egy olyan buliban, ahol rajta kívül az égvilágon senkit sem ismertél.

Ez a párkapcsolatok szempontjából nem is olyan egyszerű próbatétel, igaz?

Hiszen ott van az a sok idegen, akiknek megszámlálhatatlanul sok kérdésük van (vagy rosszabb, szinte hozzád sem szólnak), és a nevüket a kézfogás végére már el is felejtetted.

Akárhogy is, hamarosan azon kaphatod magad, hogy a telefonodon írsz üzenetet egy barátnődnek, csak hogy ne érezd magad kívülállónak.

Szerencsére ennek a kellemetlen helyzetnek is megvan az előnye; ha a párod végig melletted marad, és büszkén mutat be mindenkinek, azzal kiálltátok a tesztet, és a kapcsolatotok készen áll egy újabb lépcsőfok megmászására.

Házból otthont egy karikacsapásra Kép forrása: popsugar.com

5/5 Házból otthont egy karikacsapásra

Egy közös lakást találni épp elég nagy kihívás, és akkor még szó sem esett magáról a beköltözésről!

Ez pedig nem csak bútorválasztásból áll: dehogy, ezen kívül még helyet kell találnotok a személyes tárgyaitoknak (ilyenkor derül ki, hogy mennyi bögrét halmoztatok fel az évek alatt), és meg kell állapodnotok a dekorációban is.

Például lehet, hogy neked a lila a kedvenc színed, míg a párod inkább egy sötétkék függönyt szeretne a hálószobába.

Vagy te minden szobát szeretnél egy-két virággal feldobni, de a barátod biztosan állítja, hogy felesleges, hiszen úgyis elfelejtitek megöntözni őket.

Ha ezek ellenére is képesek vagytok nagyobb problémák nélkül otthont varázsolni egy házból, azzal bebizonyítottátok, hogy tökéletes párost alkottok!