30 napos szerelmes kihívás: íme az második hét feladatai!

Írta: ,

Párkapcsolatban élni éppen olyan, mintha hullámvasutaznánk: egyszer lent, egyszer fent. Néha elképesztően boldoggá tud tenni, máskor teljesen megbetegít a szerelem, és akkor az unalmasabb periódusokról még nem is beszéltünk... Ahhoz, hogy felturbózzátok kicsit a szürke hétköznapjaitokat, folytassátok a kihívást a második hét feladataival.

6. nap – Régi randi újratöltve Kép forrása: junebugweddings.com

1/5 6. nap – Régi randi újratöltve

A legtöbb kapcsolat indulásakor több szuper randira is sor kerül, amikre aztán még sokáig tudtok emlékezni. Most elevenítsd fel magadban, hogy neked, vagy nektek melyik volt a kedvenc közös estétek és beszéljétek meg, hogy újra átélitek azt! 

Menjetek el ugyanarra a helyszínre és csináljátok ugyanazt, mint régen. Amellett, hogy nagyon jó érzés lesz nosztalgiáznotok, a közös emlékek újra közelebb hoznak titeket egymáshoz.

7. nap – Küldj neki valami vicceset Kép forrása: akatinkah.tumblr.com

2/5 7. nap – Küldj neki valami vicceset

Minden párnak vannak közös, belső kis vicceik, amit csak ők értenek, bizonyára ez veletek sincs másképp. A hetedik nap feladata tehát az, hogy feldobd valamivel a párod kedvét.

Lehet ez a kettőtök közös kis vicce is, vagy egy internetes mém, amiről tudod, hogy garantáltan nevetőgörcsöt kap.

Ez a kis apróság gyógyír lehet sok mindenre, hiszen a jókedv az, ami hosszútávon életben tart egy kapcsolatot.

8. nap – Táncoljatok vagy énekeljetek együtt Kép forrása: ciara-richardson.com

3/5 8. nap – Táncoljatok vagy énekeljetek együtt

De most nem arra gondolunk, hogy menjetek el egy tánciskolába, hanem arra, hogy otthon kicsit bolondozzatok együtt. Tegyétek be a kedvenc számotokat és bulizzatok kettesben.

Énekeljétek teli torokból a közös zenéiteket, csináltátok azt, ami csak úgy jön. Vagy ha már kimondtátok a boldogító igent, hallgassátok meg esküvői dalotokat, és táncoljátok el a régi koreográfiát.

Így a jókedv és a szerelmes este is garantált!

9. nap – Kóstoljatok meg új ételeket/italokat Kép forrása: oncewed.com

4/5 9. nap – Kóstoljatok meg új ételeket/italokat

Még mindig nem engedünk az unalmas hétköznapi estéknek, ezért a következő program egy bor- vagy ételkóstoló. Keress egy ilyen eseményt a neten és menjetek el, hogy új ízeket próbálhassatok ki.

Ez egy nem teljesen megszokott randi ötlet, amit tutira fogtok élvezni, ha szeretitek a jó borokat, vagy a finom ételeket. Abban az esetben pedig, ha a hidegben még sincs kedvetek kimozdulni, akkor vegyetek például több fajta, jó minőségi csokoládét és rögtönözzetek egy otthoni mini kóstolót. Így az endorfin-szintetek is tutira a magasban lesz.

10. nap – Ajándékozzátok meg egymást Kép forrása: crushable.com

5/5 10. nap – Ajándékozzátok meg egymást

Beszéljétek meg, hogy a tizedik napra mindketten meglepitek a másikat valamilyen kedves aprósággal.

Vegyél neki egy üveggel a kedvenc borából, főzz neki valami különlegeset, vagy csinálj bármit, aminek tudod, hogy nagyon örülne, mégsem kell különösebben rákészülnöd. Itt a lényeg a kedveskedés, és az, hogy mennyire figyeltek oda egymásra a hétköznapokban.

Ráadásul nem csak adsz, hanem kapsz is, így dupla lesz az öröm is!