5 gondolat, amit mindenki azonnal megért, akinek kutyája van

Zabolai Margit
Írta: ,

Az ember legjobb barátai, de biztos, hogy bennünket is összeköt a közös tapasztalás – ha te is azok közé tartozol, akik egy blökivel osztják meg az otthonukat, azonnal tudni fogod, hogy miről beszélünk lentebb.

Ugye milyen jól esik a szombati bulik után a másik oldaladra fordulni, és a fejedre húzni a takarót a lustálkodós vasárnap reggeleken?

Biztos, de akinek kutyája van, az legfeljebb emlékből ismeri ezt az érzést, mert akárhol is voltál előző este, valaki reggel 6-kor már ott fog vigyorogni az ágyad mellett, és az a kérdés lesz a szemében: ugye te is alig várod, hogy kimenjünk sétálni a vak sötétben, hidegbe, szakadó esőbe?

Ehet-e ilyet a kutya? Kép forrása: mak80/depositphotos.com

Teljesen természetes, hogy a legjobb barátoddal minden örömödet és bánatodat megosztod, de vajon a kajádból is kaphat?

Akármit eszel is, biztos, hogy ő úgy gondolja, hogy az neki is szuper lenne, de te annyira aggódsz az egészségéért, hogy komplett irodalmi gyűjteményeken rágtad át magad, és fejből tudod, minek melyik összetevője árthat neki.

Ettől függetlenül még kegyetlen bűntudat gyötör, amikor csokit eszel, és kis haverod óriási szemekkel figyeli, hátha neki is jut egy kockával.

Ilyenkor jó lenne egy fordítógép, ami segít elmagyarázni, hogy ez az egész az ő érdekében történik.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019