10 hihetetlen tény a kutyákról, amitől biztos leeseik az állad

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ha most jellemezned kéne a kutyákat, te is fel tudnád sorolni a világ összes pozitív tulajdonságát, igaz? Ezt meg tudjuk érteni; négylábú kedvenceink annyi vidámságot hoznak az életünkbe, hogy azt sosem tudnánk eléggé megköszönni nekik. Ráadásul mindig tartogatnak meglepetéseket! Most összegyűjtöttünk 10 olyan érdekességet a kutyákról, amit nem sokan tudnak róluk, de annál különlegesebbé teszi őket!

Empátiából jeles Kép forrása: tumblr, theenchantedcove

Mostantól eggyel több okod van azt feltételezni, hogy az Állatok Birodalmában a kutyák bizony a legokosabb "tanulók" közé tartoznak.

Szakértők ugyanis hosszas vizsgálatok után felfedezték, hogy négylábú kedvenced akár az arcodra pillantva is képes kitalálni, milyen az aktuális hangulatod!

Szomorú vagy, boldog, esetleg mérges - a kutyusok néhány másodperc alatt el tudják dönteni.

Ezt a trükköt nekünk is megtaníthatnák!

Nem csak szépek, de eszesek is Kép forrása: communitytable.parade.com

Stanley Coren kutató szerint a kutyák körülbelül annyira okosak, mint egy 2 éves kisgyermek.

Ez pedig azt jelenti, hogy az ember legjobb barátja megközelítőleg 150-250 szót képes megérteni (még akkor is, ha a beszéd nem az erőssége...), el tud számolni 5-ig, és könnyebb matematikai feladatok is megold!

Sőt, olyannyira cselesek, hogy az embereket és más kutyákat is könnyedén rávesznek arra, hogy adjanak nekik egy kis jutalmat.

Ez végre megmagyarázza, miért nem tudunk simogatás nélkül elsétálni mellettük.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019