Egy okos lány szép élete - Ezeket tanítsd meg a lányodnak

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Most még egy igazi kis cuki bogyó, igaz? Nehéz elképzelni, hogy egyszer egy igazi nő, feleség, anya, válik majd belőle. Akármennyire is óvjuk, őt is fogják csalódások és kihívások érni. De ez így is van rendjén. Ahhoz viszont, hogy felnőve egy egészséges, kiegyensúlyozott személyiség váljon belőle, neked kell résen lenned. Ha lányod van, mindenképp tanítsd meg azokat a dolgokat, amikről a nagyvilágban már nem beszélnek és az iskolában nem tanítják.

Sajnos a mai kis világunkban minden a szépség, a divat, és a pénz körül forog, de jól tudjuk, hogy ez nem így van. Az igazi értékek a felszín alatt vannak.

Egy kedves, empatikus, okos lány többet ér minden szupermodellnél. Tanítsd meg a lányodnak, hogy legyen ápolt és hozza ki magából a legtöbbet, de ne csak ez uralja le a gondolkodását. Legyen tájékozott és intelligens. Ne csak az anyagi világ kincseit kutassa.

Lehet akármilyen csillogó ékszer a nyakában, nem ettől fog függni a boldogsága.

 

Ne szólj szám, nem fáj fejem Kép forrása: asife/depositphotos.com

Egy okos lány tudja, mikor kell hallgatni. Minden emberről lehetne rosszat mondani, de az alaptalan pletykálkodások viszont mindig rosszul sülnek el.

Legjobb, ha az ember kimarad belőle, mert sok felesleges kavarodást és idegeskedést megspórol magának.

Figyelmeztesd kislányodat, hogy mindig csak olyat mondjon a másikról, amit magáról is szívesen visszahallana.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019