Megkérték a kezed? Néhány szuper DIY dekoráció, ha magadnak készítenéd

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha éppen idén lesz az esküvőd, akkor bizonyára már gondolkodsz azon, milyen is legyen majd a dekoráció. Mivel egy esküvőre ebből nem kevés kell, ezért érdemes megfontolnod, hogy esetleg magadnak készíted néhány barátnőd bevonásával. A legtöbbet ugyanis azon tudsz spórolni, ha ezeket saját kezűleg legyártod, és természetesen a legegyedibb dekorációra is így tehetsz szert. Mutatunk néhány klassz DIY dekort az esküvőre, amelyekből ihletet meríthetsz!

Lámpások Kép forrása: grosgrainfab.com

Az esküvői dekoráció szinte elengedhetetlen része a gyertya, és a fénylő lámpás. Ebből nem kell feltétlenül a legdrágább, kész verziót beszerezned, helyette elég, ha bevásárolsz néhány üveges, kisebb képkeretet, és ezekből készíted el.

Ha különböző méretű lámpásokat szeretnél, természetesen a keretekből is ez alapján vásárolj be. Egy lámpáshoz négy keret kell, illetve az aljukra egy fa, fém vagy műanyag lemez, de ez akár el is hagyható. A kereteket ragasztópisztoly segítségével kell egymás mellé ragasztanod, és az aljukat is hasonlóan szerelheted fel.

Ha száraz, már csak a gyertyákat kell beleállítanod.

Csodaszép lampionok Kép forrása: utterlyengaged.com

Ezek a gyönyörű lampionok egyszerűbben készülnek, mint azt gondolnád. Semmi másra nincs szükség hozzájuk, mint néhány léggömbre, papír és kötött csipkékre, fonalakra és tapétaragasztóra.

A lufikat fel kell fújnod, kikeverned a tapétaragasztót, és a csipkéket ezzel ráapplikálnod a ballonokra, vagy akár a fonalat ebbe mártva körbetekerned.

Ha teljesen megszáradtak – nagyjából másnapra –, nincs más dolgod, mint kipukkasztani a léggömböket és akasztókat tenned a lampionokra.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019