Esküvői manikűr: finom, de különleges körmök a nagy napra

Fehér Dia
Írta: ,
Esküvői manikűr: finom, de különleges körmök a nagy napra

Kép forrása: pinterest.com

A legtöbb menyasszonynál a smink, a ruha és a haj kapja a legnagyobb figyelmet az esküvőn, pedig egy jól megválasztott, különleges, ugyanakkor visszafogott manikűr is sokat dobhat a megjelenésen és a közeli fotókon. Összegyűjtöttünk néhány olyan körmöt, mely kellően elegáns a nagy napra, mégsem veszi el a figyelmet a ruháról, inkább harmonizál vele, kiegészíti azt. Neked melyik jön be a legjobban?

Szuper, mégsem feltűnő választás, ha a körmeidet rózsaszínre vagy nude árnyalatúra festeted és a gyűrűsujjadra kérsz egy kis csillámot, akár sellőpor formájában. Természetesen olyan lakkot is kérhetsz, amiben már alapból megtalálhatóak kisebb-nagyobb csillámok. Minél apróbbak a szemcsék, annál kevésbé lesz feltűnő a körmöd. Finom, elegáns, de mégis különleges lesz a végeredmény.

Az előbbihez hasonlóan ennek a körömnek is nude az alapszíne, felül viszont kisebb-nagyobb szemű csillámokkal van díszítve. Csodálatosan néz ki, a csillámok színét pedig igazítsd a ruhádhoz, a sminkedhez, vagy az esküvőn használt színekhez.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba