5 álomszerű téma az esküvődre

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Minden esküvőnek van valamilyen témája, hangulata. Egyesek ezt nagyon körültekintően és tudatosan választják meg, mások egyszerűen csak a kedvenc színűkre hagyatkoznak, és nem akarnak semmilyen különleges téma mellett lecövekelni. De mégis miből lehet válogatni?

Imádnivaló vintázs Kép forrása: stylemepretty.com

Az elmúlt időszak egyik legközkedveltebb irányzata kétségkívül a vintázs, ami a lakberendezésen és a divaton felül az esküvők világában is kihagyhatatlan helyet kapott.

Mindez nem éppen meglepő, a kellően romantikus, érdekes, kicsit régi, kicsit új ötvözete számtalan fantáziadús inspirációt adhat a lakodalmakat tekintve.

A régmúltat idéző tárgyakat könnyen felújíthatjuk, modernizálhatjuk, és akár olyan aktuális elemekkel is párosíthatjuk, mint amilyenek az ódon táblára festett hashtagek, vagy éppen a virágokkal teletöltött kalitkák.

Amennyiben a vintázst választjuk esküvőnk alapjául, úgy érdemes ezt az irányzatot valóban átszőnünk a teljes alkalmon, beleértve a ruhát, a terítéket, a díszeket és persze az egyedi ötleteket.

 

Meglepő utazás Kép forrása: thecraftcakemama.com

Amennyiben igazán jellemző a kapcsolatotokra az utazás, érdekes lehet ugyanezt a témát az esküvőtökre is átruházni. Az utazás ismét csak egy olyan tárgykör, amit számtalan változatos formában beiktathattok.

Készülhetnek általa ötletes meghívók, és akár a komplett dekorációt is látványosan elemekkel tarkíthatjuk, feltéve, hogy elegendő mennyiségű fotót kattintottatok el a nyaralások, utazások alkalmával.

Térképek segítségével jelölhetitek, hol találkoztatok, hol jártatok már közösen, vagy éppen milyen utat terveztek a közeljövőben.

A nagy napon történő fotózásnak is érdekes alapot adhat a téma, hiszen kiváló képek készülhetnek a bőröndök, térképek, távcsövek, segítségével, nem beszélve a garantáltan egyedi esküvői tortáról.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019