5 szuper barátnős program a brunchon kívül

Stumpf Bea
Írta: ,
5 szuper barátnős program a brunchon kívül

Kép forrása: unsplash

Ha visszagondolsz a legutóbbi barátnős programokra, mi jut eszedbe? Leginkább azzal voltatok bajban, hogy hova üljetek be vagy mit csináljatok? Esetleg unjátok már azt a néhány reggelizőhelyet, ahol a legtöbbször találkoztok és jó lenne egy kis újítás? Jó hírünk van, a brunchon túl is van élet, ugyanis számos olyan barátnős program van, amin szuper jól érezhetitek magatok együtt, sőt még valami újat is megtanulhattok! Lássuk, mik ezek!

Fessetek együtt Kép forrása: unsplash

Szerencsére egyre több helyen lehet találkozni olyan kreatív programokkal, mint a Fessneki vagy a Paintcocktail, ahol többen összegyűltök, és egy képet készítetek el.

Nem kell megijedni, amikor mi először részt vettünk egy ilyen programon, mi is úgy érkeztünk, hogy nem, ezt biztosan nem tudjuk megcsinálni, utoljára az iskolapadban, rajzórán kellett festenünk.

Semmi gond, hiszen ezek a programok garantálják, hogy mindenki el tudja készíteni a számára tökéletes festményt, és közben még szórakozni is fog.

Barátnőkkel vagy anyuddal is szuper programlehetőség!

Konyhaparti Kép forrása: unsplash

Ha egyikőtök sem egy igazi konyhatündér vagy egyszerűen csak szeretnétek fejleszteni a főzőtudományotokat, akkor vágjatok bele egy főzőtanfolyamba.

Lehet ez egy egyalkalmas tematikus est, amikor az olasz, francia vagy ázsiai ízekkel ismerkedtek meg, de ha igazán tanulni szeretnétek, akkor egy többalkalmas tanfolyamra is beiratkozhattok együtt.

Ez lehet, hogy egyedül elsőre egy kicsit ijesztően hangzik, ezért szuper, hogy ott vannak a barátnőid, hiszen ha közösen élitek át ezeket az élményeket, akkor biztosan szuperül szórakoztok majd!

Szerencsére egyre többféle főzőtanfolyam indul, irány az internet, válogass a tökéletes téma vagy a megfelelő időpontok között!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!