Babát vársz? Ezek az appok, amiket a nőgyógyászok szerint is érdemes letölteni a telefonodra

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha gyermeket vársz, minden esetben a nőgyógyászod, a háziorvosod és a védőnőd javaslatai az irányadók, de mégis segíthet, ha letöltesz egy alkalmazást, ami megválaszolja a terhességed során leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Jó tanácsokkal lát el a panaszaid enyhítésére, megtudhatod belőle, mire számíthatsz és nem utolsó sorban a kisbabád fejlődését is nyomon követheted vele. A szakértők szerint ezek az alkalmazások megbízhatóak és valóban hasznosak.

A nagy sikerű nyomtatott könyv, a What to Expect When You’re Expecting, azaz „mit várhatsz, ha várandós vagy" már hosszú-hosszú évek óta jelenik meg újabb és újabb kiadásokban, hiszen tele van hasznos infókkal és tanácsokkal.

Ennek modern változata a 10 dollárért letölthető telefonos app, amivel személyre szabottan követheted nyomon a terhességedet, és mindig tudod, hogy pontosan mi is történik, akár óráról órára.

Hétről hétre megnézhetsz egy videót arról, hogyan fejlődik éppen a babád és változik a tested, de a szülésre és a helyes táplálkozásra vonatkozó tippeket is kapsz, az alkalmazáson belül megjelenő egészségtippeket és cikkeket pedig orvosok hagyták jóvá.

Ha egy megbízható forrásból származó, számtalan egészségtippel feltöltött alkalmazást szeretnél az ujjaid alatt tudni, mindössze 2 dollárért letöltheted az WebMD programját is.

Az applikációval számolhatod a magzatmozgást, monitorozhatod a súlyodat és a vérnyomásodat, és amikor eljön az ideje, az összehúzódások mérésében is segítségedre lesz.

Lehetőséged van arra is, hogy összegyűjtsd a felmerülő kérdéseidet, amiket legközelebb meg akarsz majd kérdezni az orvosodtól, és vezethetsz listát a megvásárolandó és a már beszerzett babakelengyéről is.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Vagyaim.hu

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell