6 dolog, amit senki sem mesélt el a szülés utáni életről

Kerekes Vivien
Írta: ,

Már a terhesség alatt is rengeteget változik az életed, és valószínűleg az sem titok számodra, hogy a kisbaba születése után mennyire máshogy telnek majd a napjaitok. De van pár dolog, amit a filmekből és könyvekből nem feltételnül tudhatsz meg. Most eláruljuk, mik azok a dolgok, amiket senki sem mondott el a szülés utáni életről!

A fájdalom nem ér véget a szüléssel Kép forrása: oncewed.com

Rengeteg babavárással kapcsolatos filmet láttunk már, így valószínűleg minden kismama felkészül a 9. hónap végén arra, hogy a gyermek születése rengeteg fájdalommal jár majd.

Persze minden embernek más az ingerküszöbe, így nem lehet ezt az érzést körbehatárolni, de abban minden anyuka egyetért, hogy cseppet sem kellemes ez az érzés.

Amit tudnod kell, hogy bár a szülés idején érzed a legnagyobb fájdalmat, ez valójában nem múlik el rögtön utána.

Még napokig nehehebb lesz mozogni, az alhasad és más testrészeid is fájni fognak; de amikor ránézel a kisbabádra, tudni fogod, hogy mindez megérte a szenvedést!

Senki sem szeret kórházban lenni, így persze te is várod majd, hogy végre hazamehess az otthonodba. Amikor viszont eljön a pakolás pillanatra, hirtelen nagyon ijesztőnek tűnik minden, ami rád vár.

Már nem lesznek körülöttetek orvosok, hogy azonnal a segítségedre siessenek, így neked kell megállnod a helyed.

Ahogy hazamész, ott lesz veled egy aprócska élőlény, aki teljes mértékben a te felelősséged. Ez pedig nagyon ijesztőnek tűnik.

A jó hír viszont, hogy nem leszel egyedül; a párod, a szüleid, az anyósod, és mindenki készenlétben áll, ha neked egy kis segítségre lesz szükséged.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019