Otthon teszt: ilyen lakás illene hozzád a személyiséged alapján

Otthon teszt: ilyen lakás illene hozzád a személyiséged alapján

Címlap / Otthon / Otthon teszt: ilyen lakás illene hozzád a személyiséged alapján

0%

Kikkel laknál együtt?

Mi az otthon lelke?

Mennyi időt töltesz otthon?

Mi az, amit a legszívesebben látnál az otthonodban?

Válassz egy sorozatot!

Ilyen lakás illene hozzád a személyiséged alapján
Modern stúdiólakás

Teszt: Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád

Fontos számodra az önállóság és szeretsz a dolgok sűrűjében lenni, a kötöttségtől viszont a falra mászol. Éppen ezért tökéletes választás lehet számodra egy kis stúdiólakás, ahol a magad ura lehetsz, ugyanakkor rákényszerít arra, hogy csak olyasmiket tarts meg, amire valóban szükséged van – így sokkal nagyobb lehet a szabadságod is. Szereted a változatosságot, és egy kis lakáska hangulatát bármikor könnyen átalakíthatod, ezért is praktikus neked egy ilyen otthon.
Tágas nagypolgári lakás

Teszt: Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád

Szereted élvezni az életet és megadni a módját a dolgoknak, szeretsz jól élni, és bár a társaságot is kedveled, időnként szükséged van a személyes térre. Egy klasszikus nagypolgári, tágas, levegős lakás megtestesít mindent, ami fontos lehet a számodra. Van hely arra, hogy új dolgokat próbálj ki, hogy vendégül lásd a barátaidat, de arra is, hogy elvonulj egy kicsit. Hajlamos lehetsz ragaszkodni dolgokhoz, ezért is tetszik úgy a régi házak atmoszférája, és itt helyed is lehet arra, hogy emlékeket gyűjtögess.
Modern, indusztriális otthon

Teszt: Ilyen lakberendezési stílus illik hozzád

Fontos számodra, hogy olyan helyen élj, ami tükrözi a személyiségedet, ami egyszerre modern és izgalmas, mégis szerves részét képzi a városnak. Izgalmasnak találod azokat az otthonokat, amelyeket eredeti funkciójuk szerint nem lakásnak terveztek, de idomultak a körülöttük formálódó igényeknek. Te is ilyen rugalmasnak és nyitottnak érzed magadat, éppen ezért otthonodra lelhetsz egy ilyen lakásban.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást