Datolyapaszta
Nálam a nélkülözhetetlen nasik közé tartozik a datolyapaszta. Ezt a finomságot kimagozott, friss, vagy aszalt datolyából készítik – előbbit én jobban kedvelem. A gyümölcsöt megdarálják, és sokszor passzírozzák is, majd fél-egy kilós tömbökbe préselik. Attól függően, milyen típusú a datolya, a tömbök lehetnek tömörebbek, vagy krémesebbek, de minden esetben szeletelhetőek.
Így a datolyapasztát vághatod, ezzel pedig 100%-ban természetes energiaszeletet csomagolhatsz magadnak. Ha pedig jobban ráérsz, diófélékkel, magokkal, vagy akár kókuszreszelékkel, zabpehellyel is gazdagíthatod. Ezzel a technikával készülnek a nyersvegán torták alapjai, de természetesen golyókat is formálhatsz belőle.
Így a datolyapasztát vághatod, ezzel pedig 100%-ban természetes energiaszeletet csomagolhatsz magadnak. Ha pedig jobban ráérsz, diófélékkel, magokkal, vagy akár kókuszreszelékkel, zabpehellyel is gazdagíthatod. Ezzel a technikával készülnek a nyersvegán torták alapjai, de természetesen golyókat is formálhatsz belőle.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!