Rövidre vágattam hosszú hajamat: nem számítottam rá, hogy EZ történik majd

Rövidre vágattam hosszú hajamat: nem számítottam rá, hogy EZ történik majd

Címlap / Stílus / Haj / Rövidre vágattam hosszú hajamat: nem számítottam rá, hogy EZ történik majd / 2. oldal

A szerelem keresésében

Bevallom, féltem attól, hogy milyen hatással lesz ez majd a randizásra. A legtöbb fiú ismerősöm a hosszú hajú lányokra bukik, nekik nem is tetszett a nagy váltásom. Ők rögtön azt kérdezgették, mikor nő majd vissza a hajam. De gondoltam adok egy esélyt az ismerkedésnek, és regisztráltam a Tinderre. Az előző partneremet is ott ismertem meg, de meglepődtem, hogy míg akkoriban alig voltak kapcsolataim, addig most rengetegen nyomtak rám lájkot.

Sok pasi írt, hogy megdicsérje a vagány külsőmet, tetszett nekik, hogy magabiztosnak tűntem. Persze sokan úgy gondolták, ez a külső együtt jár azzal, hogy bevállalós vagyok, és 10 perc beszélgetés után van kedvem átmenni. Volt egy-két randim, és hozzáteszem, nem azért nem lett folytatás, mert rövid a hajam, hanem mert egész egyszerűen nem ugyanazt kerestük. 

Bármennyire is abszurdnak tűnik, lehet valami abban, hogy a külsőnk befolyásolja a személyiségünket.

Elbújtam mögé

Amíg hosszú hajam volt, mindig úgy éreztem, hogy elbújhatok a tincseim mögé, míg a rövid hajam mellett ennek ellenkezője volt igaz. Kitűntem a tömegből. Az emberek észrevettek, megnéztek, a nők sokkal kedvesebbek voltak velem (esküszöm, szerintem kevésbé találtak így vetélytársnak). A pasik pedig lazábbak voltak, és jobban haverkodtak velem, mint előtte. Erre egyszer rá is kérdeztem egy ismerősömnél, és ő azt mondta, szerinte olyannak tűnök, aki érti a viccet, és nem fog megsértődni egy poénos beszóláson, ezért ő is jobban el meri engedni magát mellettem. 

Nem bántam meg, hogy levágattam a hajamat, és kipróbáltam a pixie-t. Most épp növesztem egy kicsit, hogy a bobot is teszteljem. A stílus, amiről sosem hittem volna, hogy közel áll hozzám, bejött, és ki tudja, ez milyen hatással lesz rám.

Ha te is régóta gondolkodsz azon, hogy változtatsz a stílusodon, ne riadj meg! Legrosszabb esetben nem tetszik, és pár hónap múlva megnő a hajad, de ha bejön, az egész életed megváltozik!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást