Jobban szeretem, ha nem én készítem a brownie-t, mert akkor nem látom, mi kerül bele. Viszont nagyon kevés helyen ettem igazán jó, kívül ropogós, belül ragacsos brownie-t, úgyhogy inkább követem a saját receptemet (amit mindjárt veled is megosztok), és egyszer-egyszer fütyülök a kalóriákra! Az alaprecept mellett ráadásul pár klassz, új brownie variációt is mutatok neked, amivel még inkább fokozhatod az ízhatást.
4/5 Smores brownie
Ha nem bánod a kalóriákat, össze is moshatod az amerikaiak két kedvenc desszertjét, a brownie-t és a smores-t, vagyis a brownie tetejére tehetsz pillecukordarabokat, amik sütés közben szépen ráolvadnak, miközben a tetejük kicsit karamellizálódik is.
Van, aki néhány tejcsokoládé kockát is a pillecukor közé dob, ami látványnak isteni, és az íznek sem árt, de mivel éppen a világ legcsokisabb süteményét fogyasztod, ez a kis sallang akár tényleg el is hagyható.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!